Nettbutikk

GrejFreak.dk setter sin ære i produktkunnskap og produktutvalg

DanDomain-nettbutikken GrejFreak.dk selger et av Danmarks største nettutvalg av utstyr for både friluftsliv, militær, jakt og mye mer.


Møtte hverandre på barneskolen

De to barneskolevennene Casper Pedersen og Kristian Rasmussen, startet DanDomain-nettbutikken GrejFreak.dk, hvor de selger et av Danmarks største nettutvalg av utstyr for både friluftsliv, speiding, militær, jakt, skytesport, politi og sikkerhet. Det er nettopp produktutvalget som gjør GrejFreak.dk unik, da de er de eneste i Danmark som tilbyr kunden alt av utstyr på ett sted. 

 

grejfreak_adventure_1

 

Valg av nettbutikkplattform

GrejFreak.dk tenkte mye tilbake i 2008, da selskapet bare var en startup og måtte velge en nettbutikkplattform. Det viktigste var at de ikke skulle være ansvarlige for at koding av nettbutikken selv. I tillegg var det viktig for dem å kunne overlate hosting og cybersikkerhet til andre – viktige ting som de fant hos DanDomain. 
 
 


«Det er et stort pluss for oss at vi ikke trenger å bekymre oss for den tekniske siden, men i stedet kan fokusere på kjernevirksomheten» 

- Kristian Rasmussen, medeier 

 

Fra behov til idé

 

Eierne, Casper og Kristian, går helt tilbake til barneskolen i Beder. Casper har en bachelorgrad i Internasjonalt salg og markedsføring ved Handelsakademiet i Aarhus, Danmark, mens Kristian er tidligere overkonstabel ved Jyllands Dragonregiment med utplasseringer iblant annet Kosovo og Afghanistan. Ideen til GrejFreak.dk oppsto under Kristians første utplassering til Kosovo. Han og kameratene var i den situasjonen at de selv skaffet ekstrautstyr som Forsvaret ikke leverer – alt fra engelske og amerikanske nettsider. 

 

De utallige anbefalingene fra profesjonelle soldater ble grunnlaget for GrejFreak.dk’s begynnelse. I tillegg ville Casper og Kristian prøve å starte noe selv og være selvstendige. Kombinasjonen mellom behov og lyst var utgangspunktet for oppstarten av GrejFreak.dk 1. juli 2008. Militærbutikken var GrejFreak.dk’s første butikk, hvo de senere har supplert med friluftsbutikken og jaktbutikken, og dermed et større produktutvalg. 

 

grejfreak gutter

 

Vi skiller os ut for vår utstyrskombinasjon og interaksjon mellom showroom og netthandel

 

Hos GrejFreak.dk finner du alt det kule på ett sted, og kundene slipper derfor å kjøre rundt forgjeves. Noe av det som gjør GrejFreak.dk unik er at de, som de eneste i Danmark, kombinerer flere segmenter av utstyr på samme plattform med et så stort utvalg av varer. Dette henger sammen med deres ønske om å være best på markedet når det gjelder utvalg. GrejFreak.dk selger noen av markedets største og mest kjente merker innen gir i et inspirerende utvalg. Hos GrejFreak.dk kan du komme over merker som Gerber, Klymit, Trangia, Seeland, Härkila og The North Face.  

 

grejfreak fødselsdag

 

GrejFreak tilbyr et showroom hvor kundene kan oppleve varene og føle kvaliteten. For GrejFreak.dk er samspillet mellom showroom og netthandel en vesentlig del av deres virksomhet, for å få muligheten til å en best mulig kundeopplevelse. GrejFreak.dk gir også kunder mulighet til spesialbestilling av utstyr til sine hjem, og tilbyr fleksibilitet i forhold til åpningstidene til deres utstillingslokale for å romme alt fra familien til bedriften. De setter med andre ord kundenes behov først. 

 

Ekspertformidling av produktkunnskap

Ifølge GrejFreak.dk er deres hovedoppgave å sikre kundene en god kundeopplevelse og gode råd om alle produktene. Ettersom de fleste ansatte er produkteksperter, deler de sin egen erfaring når de skal betjene kunder. GrejFreak.dk har også utviklet et univers, GrejPedia, hvor de formidler artikler om produktene sine til kunder. GrejPedia er en tjeneste fra GrejFreak.dk for deres kunder, hvor tilgjengelig produktkunnskap er i fokus i form av +100 artikler. 

 

GrejFreaks råd til andre som drømmer om å starte egen nettbutikk

«Du må være klar for å gi maksimalt gass. Å være selvstendig næringsdrivende og gründer er en tidkrevende livsstil, så vær forberedt på at du kommer til å bruke mange timer. Men det er også flott å være engasjert i et langsiktig prosjekt, som du samtidig kan kalle for jobben din. Og da er det ofte bare å komme i gang. Ikke overtenk det og gå for den perfekte versjonen. Hvis du har en god idé eller et produkt du vil selge, så test det ut. Kanskje begynn i det små og bruk kundenes tilbakemeldinger til å optimalisere og forbedre løsningen din. Den beste tilbakemeldingen kommer ofte fra kundene/brukerne av produktet ditt» 

- Kristian Rasmussen, medeier 

 

 

Drømmer du om å starte din egen nettbutikk? Test nettbutikksystemet vårt gratis i 30 dager, og prøv deg som gründer.

 

Lignende innlegg