Tilby Vipps som betaling i nettbutikken din

Vil du tilby en enkel og brukervennlig betalingsløsning i nettbutikken din? Vipps som betalingsmetode er kommet for å bli - så gjør det enkelt for kundene dine og la dem betale med Vipps i nettbutikken din. 

Vipps som betalingsmetode kan enkelt integreres i våre løsninger, og alt du trenger er en avtale med Bambora Checkout eller OnPay.

vipps
Vipps

Hva er Vipps?

Vipps er en digital betalingsløsning hvor kunden bruker en app på mobiltelefonen til å enkelt betale for tjenester, handle produkter eller overføre penger til venner og bekjente med øyeblikkelig virkning. Vipps-appen på telefonen er koblet opp mot bankkonto og fungerer som et bindeledd mellom kontoer. 

Vipps er en av nordmens mest foretrukne betalingsmetoden på nett. Med Vipps på nett gjør du det enkelt for kunden å handle i din nettbutikk. Alt kunden behøver for å betale er sitt mobilnummer, så godkjenner de betaling i Vipps-appen med et trykk.

Slik fungerer Vipps på nett

Å betale med Vipps i nettbutikken er en veldig enkel prosess for både deg og kundene dine. Alt som kreves fra kundenes side er at de har Vipps-appen installert på telefonen. Her er et overblikk over hvordan betaling med Vipps i nettbutikk fungerer for deg og dine kunder:

Betal med Vipps

Kunden legger produkter i handlekurven, går til betalingssiden og velger Vipps som betalingsmetode.

Videresendelse til Vipps

Hvis betalingen foretas på en PC sendes kunden til Vipps sin landingsside. Der bekrefter de telefonnummeret sitt, og får beskjed om å logge inn i Vipps. Hvis betalingen foretas på en mobil, vil appen automatisk bytte til Vipps.

Bekreftelse av handelen

For å bekrefte handelen logger kunden inn i Vipps og godkjenner beløpet. Betalingen blir reservert og kunden får en bekreftelse på at betalingen er godkjent.

Ordrebekreftelse

Kunden blir sendt tilbake til nettbutikken, og får en ordrebekreftelse.

Pengene trekkes fra kundens konto

Nettbutikken fullfører ordren, og den reserverte betalingen blir trukket fra kundens konto. Nå er det klar for at du kan plukke og sende varene til kunden.

Overførsel av penger

Pengene blir overført til nettbutikkens bankkonto etter et par dager, avhengig av hvilken bank man bruker.

Hele kjøpsprosessen er utført på få sekunder og Vipps - så er handelen gjort. Det hele er veldig enkelt for både deg og kundene dine.

  • Hvorfor tilby Vipps i nettbutikken?

Hvorfor tilby Vipps i nettbutikken?

Det er flere grunner til at du bør la kundene dine betale med Vipps i nettbutikken din. Alt kunden din trenger for å utføre en handel er mobilnummeret sitt, så betaler de i Vipps med et klikk. Her er flere grunner til å ha Vipps som en betalingsmetode i nettbutikken din:

  • Flere millioner nordmenn bruker allerede Vipps, og mange foretrekker å betale med Vipps når de handler på nett.
  • Flere gjennomfører kjøpet når de ikke trenger å finne frem lommebok eller oppgi kortnummer.
  • Forbrukere opplever at det er enkelt, raskt og sikkert å betale med Vipps på nett. Dermed kan du oppnå mere tillit fra kunden, da nettbutikken din fremstår som trygg å handle i når du tilbyr Vipps som betalingsmetode. 
1-1

Kom i gang med Vipps

Du kan enkelt integrere Vipps i nettbutikken din med DanDomain. Får å kunne tilby Vipps som betalingsmetode trenger du en avtale med betalingsløsningene Bambora Checkout eller OnPay. I tillegg trenger du også en innløseravtale. Du kan lese mer om hvordan du kommer i gang med ulike betalingsløsninger her

Dersom du er interessert i mer informasjon om muligheten for Vipps i din nettbutikk kan du alltid kontakte oss

👋

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har en god online bruksanvisning og du har sjansen å ringe og skrive til oss - gratis! 
support@dandomain.no | +47 31 90 02 27