Kom raskt i gang

med din nettbutikk!

Slik opretter du raskt din egen DanDomain

nettbutikk med 5 raske steg.

Du kan komme raskere i gang med å selge enn du tror


Vi har satt sammen en guide til deg som gjerne vil raskt i gang med en nettbutikk. Det behøver ikke å kreve mye for å komme i gang. Vi har samlet 5 raske steg til å komme i gang med nettbutikken din.

Du kan også alltid forbedre nettbutikken løpende med ekstra funksjoner og integrasjoner.

Slik kommer du i gang:

#1 Opprett nettbutikk

#2 Velg design

#3 Sett inn produkter

#4 Betalingsavtale og innløsningsavtale

#5 Fraktavtale

 

startup-fordel-3-spoergsmaal

#1 Opprett nettbutikk

Hos DanDomain har vi et av Skandinavias mest populære nettbutikksystem. Du er derfor i sikre hender når du velger oss. Det gjelder også hvis du ønsker å selge B2B, som du kan lese mer om her.

DanDomain Nettbutikk inneholder alle funksjonene du har behov for:

  • +100 apper og inegrasjoner til f.eks. rengskapsprogram, markedsføring, frakt mm.
  • Gratis design til å komme i gang (se design)
  • Ubegrenset plass
  • Og mye mer...
Se priser og les mer om DanDomain Nettbutikk her>>

#2 Velg design til nettbutikken din

Hos DanDomain Nettbutikk er det en leng rekke gratis design, så du raskt kan komme i gang.

Du kan også velge et premium design hvis du forelsker deg i et. Det koster bare litt ekstra.

Alle design kan tilpasses dine ønsker og behov fullstendig, slik at nettbutikken får akkurat det uttrykket du ønsker den skal ha.

Se alle design her>>

designskabeloner-webshop
DD - Cms - Lav en blog

#3 Sett inn produkter

Allerede nå kan du begynne å sette inn produktene dine. Opprett dem med tittel, bilde og pris, og du kan begynne å se at nettbutikken din tar form.

Opprett demo her>>

Er du ikke helt sikker på hva du ønsker å selge, kan du lese dette innlegget og komme et skritt nærmere å starte nettbutikken.

Har du allerede en fysisk butikk som du ønsker å få online, les her i stedet.

#4 Få et betalingssystem og en innløsningsavtale

På nettbutikken din skal du selge produkter. Det betyr at folk skal kunne kjøpe og betale for varene dine. Men for at du kan ta imot kredittkort som Visa og Bankkort, skal du ha en betalingsløsning.

Velger du DanDomains betalingsløsning får du et sikkert og grundig testet system, hvor du kan implementere kortbetaling på en enkel og billig måte.  Les mer om DanDomains betalingsløsning her>>

Ønsker du å bruke DanDomains betalingssystem, skal du ha en innløsningsavtale med enten Nets eller Clearhaus for å kunne motta betaling med ulike korttyper.

 

betalingsaftaler
fragtaftale

#5 Lag en fraktavtale

Når kundene dine har kjøpt en eller flere varer, er det din opgave å få de sendt fra lageret og hjem til dem. Derfor skal du ha en avtale med et eller flere fraktfirmaer, slik at du kan få varene dine ut til kundene.

De mest brukte i Norge kan for eksempel være Bring, PostNord, HeltHjem m.fl.

Vi anbefaler at du velger en løsning hvor der er mulig for kundene dine å velge mellom ulike pakkeløsninger. Mange foretrekker f.eks. å selv velge hvor pakken deres skal leveres, mens andre kunder vil heller betale ekstra for rask levering.

Du kan også vurdere å bruke dropshipping, hvor varene pakkes og sendes direkte til leverandøren til sluttkunden.

6 fordeler ved en DanDomain nettbutikk

Enkelt å komme i gang

Selv uten erfaring med e-handel er det enkelt å komme i gang med en DanDomain Nettbutikk. Du kan vanligvis ta utgangspunkt i et design eller en mal, og du behøver ikke å kunne kode.

Halvveis i mål fra start

Mye av den grunnleggende oppbygningen, funksjoner og integrasjoner er allerede utviklet og på plass fra start. Slik sparer du både tid og penger, og du kommer raskere i mål.

Sikkerhet og oppdateringer

Du slipper å bekymre deg for sikkerhet og oppdatering, da det er leverandøren som er ansvarlig for dette, og som regel uten at du trenger å gjøre noe.

Fast, månedlig pris

Med en hosted shop betaler du for et fast, månedlig abonnement, og derfor kommer det ingen uforutsette utgifter. Likevel kan ekstra moduler og integrasjoner koste litt ekstra.

Gratis kundestøtte

Får du behov for hjelp til din hosted shop, kan du vanligvis kontakte en kundeserviceavdeling. Det er som regel også gratis å få hjelp, noe du sjeldent får hos en open source shop. Hos DanDomain er det alltid gratis.

Prøv først

Hos de fleste nettbutikkleverandørene kan du som regel få lov til å hente en demo og dermed prøve nettbutikkplattformen helt gratis i en begrenset periode, får du kjøper. Det kan du selvfølgelig hos oss.

Hvorfor velge oss?

gratis-kurser
Gratis kurs
Vi tilbyr løpende gratis StartUp kurs og eventer (seminarer og webinarer) i DanDomain Nettbutikk, hvor vi gjennomgår de viktigste funksjoner og introduserer deg til e-handel. Meld deg på events.dandomain.dk.
supportunivers-supportartikler
Stort hjelpeunivers
Hvis du har bruk for en hjelpende hånd til å komme i gang har vi mange supportartikler hvor du kan finne veiledning til og oppsett av nettbutikken din webshop. Gå til hjelpeuniverset her>>
dansk-gratis-support
Norsk support
Har du spørsmål eller behov for hjelp er kundestøtten vår til rådighet alle dagene i uken, året rundt. Skriv til oss på salg@dandomain.sk eller ring på 8777 9045.

Kom i gang med din egen nettbutikk nå

Prøv din egen nettbutikk i 30 dager - helt gratis og helt uforpliktende.

Deretter starter prisen fra 189kr/mnd.

Prøv nettbutikk gratis

Vil du vite mer?

Har du brukt for hjelp? Ring den dyktige kundeservicen vår på 8777 9045

👋

Altid gratis support

Vi har en god online bruksanvisning og du har sjansen å ringe og skrive til oss - gratis!

support@dandomain.no | +47 31 90 02 27