Lag din egen nettside

Med vårt nettsideprogram kan du skape en vakker og profesjonell nettside helt uten å skulle kode.

 

Lag din egen nettside med dandomain

Kom raskt i gang med å lage nettside

DanDomains nettsideprogram er optimalt for deg som ønsker å komme raskt i gang med en nettside – og ønsker å fokusere på noe annet enn koding. I vår nettsideløsning kan du enkelt bygge din nettside ved å dra elementer inn på siden.

Du trenger ikke å kunne skrive en eneste kodelinje for å lage vakre nettsider i dette programmet. Samtidig trenger du ikke å installere noe, da programmet kjører via nettleseren din. Du har selvfølgelig fortsatt innflytelse på hvordan nettsiden din skal se ut og hvilke funksjoner du ønsker – du trenger bare ikke bruke tiden din på det selv.


Skreddersy din nettside 

Med DanDomain kan du sette opp nettsider som passer til dine behov. Du kan velge mellom en rekke profesjonelle designmaler. Alle våre designmaler er responsive, og en stor andel av dem er gratis. Ønsker du et unikt design kan vi henvise til våre design-partnere. Hvis du behersker CSS og HTML kan du også sette opp designet selv. 

Nettsiden kan settes opp etter dine behov, bl.a. med kundeinnlogging og integrasjoner. Det er mulig å endre design og funksjoner gjennom HTML. Ønsker du en unik tilpasning kan det også la seg gjøre.

Les mere om priser på våre designs og deres spesifikasjoner her.

 

Markedsføring og SEO

Vår nettsideløsning er bygget opp med søkemotoroptimalisering (SEO) for øye, hvilket gjør at nettsiden din har mulighet for å få masse trafikk fra Google og andre søkemaskiner. Korrekt oppbygging av kildekoden, automatisk generering av metatags, redirects og sitemap funksjoner, samt en lang rekke andre best practices gjør at din hjemmeside får de beste betingelsene for en god rangering på Google.

I tillegg til den innebygde søkeoptimeringen i nettsiden din er det mulighet for å koble til de sosiale mediene og få gratis markedsføring av hjemmesiden din. Vi har gjort det mulig å integrere nettsiden din med sosiale medier som Facebook og Instagram. Med få klikk er det mulig å sette opp ”liker” knapper eller vise YouTube videoer på siden din.

Start nettside med DanDomain på 6 enkle trinn

Uansett om du vil starte din egen blogg, lage en nettbutikk eller en hjemmeside til din bedrift, kan det hele skapes gjennom DanDomain. 

På bare 6 trinn kan du lage din egen hjemmeside:

  • 1. Finn domenenavn

  • 2. Kjøp webhotell

  • 3. Lag nettsiden

  • 4. Velg riktig design

  • 5. Tilpass din hjemmeside

  • 6. Ny nettside - sjekk!

1. Finn domenenavn

Det første du må gjøre er å kjøpe et domene. Domenenavnet er det du skriver inn for å komme fram til nettsiden din – altså adressen din.

Det vil si "www.navn-på-nettside.no" for eksempel. Når du kjøper et domene skal du i tillegg til selve navnet, tenke på hvilket toppnivådomene du ønsker:

  • Velg .no hvis din hjemmeside er norsk og er rettet mot nordmenn
  • Velg .com eller .eu hvis du henvender deg til et internasjonalt publikum i stedet
  • Velg .blog hvis du vil skille deg litt ut

Du kan bli klokere på domener generelt og få ditt eget domene her.

2. Kjøp webhotell

Ingen nettside uten et webhotell. For å få nettstedet ditt på nett slik at du faktisk kan få besøkende til nettstedet ditt, må du ha et webhotell.

Vurder å kjøpe webhotellet ditt samme sted som du kjøper domenet ditt – på den måten slipper du å ha produktene dine spredt på flere tilbydere, noe som er en stor fordel i forhold til blant annet support.

Hvis du kjøper webhotellet ditt fra en hostingleverandør, som f.eks. DanDomain, leverer vi både teknologi, oppdateringer og oppetid, slik at du i stedet kan fokusere på det du er best på.

Les mere om hosting fra DanDomain her.

3. Lag nettsiden

Du har nå et domene og et webhotell - så langt så bra. Nå kommer det til selve byggingen og utformingen av nettsiden din. Du oppretter enkelt en hjemmeside hos oss gjennom vår smidige hjemmeside plattform. 

Har du lyst til å teste ut vår nettsideløsning? Vi tilbyr en 30 dagers gratis demo der du kan gi deg i kaste med å teste ut vår plattform og alle dens integrasjoner. Klikk og prøv vår nettside demo her. 

4. Velg riktig design

Hos DanDomain kan du selv bestemme om du vil starte nettsiden din på en blank side, eller bruke en av våre mange designmaler. Vi tilbyr nemlig et stort utvalg av profesjonelle og gratis designmaler til nettsider som du kan velge mellom.

Alle våre maler er responsive, hvilket betyr at de både fungerer og ser like bra ut på en liten mobilskjerm som på en PC eller et nettbrett. Du kan lese mer om våre designmaler til hjemmesider her.

5. Tilpass din hjemmeside

Selv om du har basert ditt nettsidedesign på en av våre maler, har du fortsatt muligheten til å gjøre nettsiden din helt til din egne. Du kan sette inn ulike typer av innhold, fra tekst til bilder, video, animasjoner og mye mer – alt uten å skulle kode en eneste linje.

Med våre nettsideapplikasjon kan du opprette, tilpasse og publisere nettsiden din, enten du jobber fra datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon.

6. Ny nettside - sjekk!

Etter å ha tilpasset nettsiden din, er du nå klar for det siste trinnet: å publisere den, så du kan ønske besøkende velkommen til din splitter nye og vakre nettside. 

Men ikke bekymre deg, for selv om du har publisert nettsiden din kan du selvfølgelig fortsatt rette og legge til funksjoner og andre ting slik som du måtte ønske. Vi har til og med gjort det enkelt for deg å gjøre dette fra alle dine enheter, enten om det måtte være din mobil eller nettbrett.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en profesjonell nettside?

Det er verken vanskelig eller dyrt å komme i gang med å lage sin egen nettside.

Med DanDomains nettsideprogram tilbyr vi en enkel "dra og slipp"-editor, slik at du raskt kan komme i gang med å lage din nettside.

Det koster kun 89 kr/mnd., og i tillegg kan du få en gratis demoversjon i 30 dager, så du kan prøve å lage nettsiden din før du velger fullversjonen.

Er det enkelt å bygge en nettside?

Ja. Hos DanDomain strever vi etter at selv "Ola Nordmann" kan forstå hvordan man oppretter en profesjonell nettside, og derfor har vi laget et nettsideprogram som er simpelt nok til at alle og enhver kan henge med. 

I tillegg er vi her for deg hele veien, alle ukens dager - hele året. Du skal derfor ikke nøle med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon.  

Hvordan lager jeg min egen nettside?

Hvis du er nybegynner og trenger en flott og profesjonell nettside med en gang, anbefaler vi at du bruker DanDomain nettsideprogram.
Her kan du enkelt designe, bygge og publisere din egen nettside ved ganske enkelt å dra elementer inn på siden og plassere dem som du ønsker.

Hvordan kan jeg lage en nettside gratis?

Du kan enkelt lage en gratis nettside med vår 30 dagers gratis nettsidedemo. I demoen får du tilgang til vår lette “drag & drop”-editor. Du kan lage opp til 10 sider og får adgang til 3 gratis stock-bilder.

Vår demo er helt gratis, og du trenger ikke å oppgi et kredittkort. Klikk her for å prøve vår nettside-demo.  

👋

Vil du vite mer?
Altid gratis support
 
Vi har en god online bruksanvisning og du har sjansen å ringe og skrive til oss - gratis!

 

support@dandomain.no | +47 31 90 02 27