Gratis hjemmesidedesign

Ønsker du å opprette din egen nettside?

Sett i gang raskt, enkelt og kostnadsfritt ved hjelp av DanDomains gratis hjemmesidedesign.

Ta nytte av en 30-dagers gratis demoperiode og få din egen hjemmeside allerede i dag.

Gratis DanDomain hjemmesideprogram

Prøv et hjemmesidedesign-program gratis i 30 dager

Høye priser, ukjente termer og lange HTML-koder kan skremme bort mange fra å opprette sin egen nettside, men slik er det ikke hos oss. Vår hjemmesidløsning passer for alle og enhver takket være enkle løsninger og rimelige priser. Og det beste av alt er at du kan teste det ut helt gratis og uten forpliktelser.

Med vår hjemmeside-demo kan du opprette en nettside, velge ditt design, bli vant med plattformen vår og få god support helt gratis.

Vi tilbyr en 30-dagers prøveperiode hvor de fleste funksjonene i programmet vårt er tilgjengelig. 

Hvordan opprette din egen nettside med DanDomain

Vi i DanDomain vil at alle skal ha mulighet til å opprette sin egen nettside. Vår plattform er svært brukervennlig og lar deg lage en nettside uten behov for koding eller tekniske forkunnskaper. 

Ved hjelp av seks raske trinn kan du ha din egen hjemmeside oppe raskere enn du kan tenke deg. Du må enkelt bare gå gjennom fem valg for:

👉 Navn
👉 Bransje
👉 Fargepalett
👉 Design
👉 Dra og slipp-innhold

Etter at dette er valgt og tilpasset dine ønsker er det bare til å publisere og så kan resten av verden få tilgang på din helt egne nettside.

Velg mellom ulike gratis design

Vår hjemmesideløsning baserer seg på ferdigbygde maler. Du kan selv velge hvilken mal du foretrekker og personliggjøre den ved hjelp av ulike fargepalett og muligheten til å legge til og flytte om på innhold

Vi har mange maler å velge mellom og gir anbefalinger basert på bransjen til din nettside. Alle designene er mobilvennlige og responsive slik at brukere kan besøke hjemmesiden din via mobil, nettbrett eller pc uten problem.

Se våre design her. 

gratis hjemmeside design

Hva er inkludert i demoperioden?

Når du oppretter et gratis nettsted via DanDomain får du direkte tilgang til vår hjemmesideplattform. Her får du tilgang til alle våre maler og mulighet til å bruke våre enkle løsninger som «dra og slipp». Det vil være noen begrensninger sammenlignet med full versjon, men det er ikke mange forskjeller.

Les mere om vår demoperiode her

Oppgrader for enda flere funksjoner

Når din 30-dagers prøveperiode er utløpt kan du velge å oppgradere til full versjon for en liten pris per måned. Du vil da få tilgang til enda flere funksjoner og fordeler som større minnekapasitet, ubegrenset antall sider med mer. 

Design en hjemmeside gratis i dag

Er du klar for å opprette ditt eget nettsted? Registrer deg for vår demoperiode for å få et gratis hjemmesidedesign med en gang. Personliggjør nettsiden slik du selv ønsker og publiser den når du er klar. Din helt egne nettside er ikke langt unna.

👋

Vil du vite mer?
Altid gratis support
 
Vi har en god online bruksanvisning og du har sjansen å ringe og skrive til oss - gratis!

 

support@dandomain.no | +47 31 90 02 27