Få en gratis nettbutikk demo

Går du med en drøm om å få din helt egne nettbutikk? Test ut livet som nettbutikkeier med en gratis nettbutikk demo fra DanDomain. 

Ved hjelp av en DanDomain nettbutikk demo kan du raskt og enkelt komme i gang med nettbutikken din i dag. De første 30 dagene er gratis, og det er ingen oppstartsgebyrer.

gratis netbutikk demo
designer hand working with  digital tablet and laptop and notebook stack and eye glass on wooden desk in office

Vi har alt du trenger for å starte nettbutikk

Nettbutikken tilpasses forretningen din og kan skreddersys til dine behov. Du kan få ditt eget design, tilpasset funksjonalitet, integrasjon til ulike løsninger og systemer, samt mye mer. Et nettbutikkabonnement hos oss inkluderer fri support, gratis oppdateringer og drift av nettbutikkløsningen din.
 
Med andre ord tar vi oss av teknikken – mens du kan fokusere på forretningen din.
 
Hos oss finner du alt du trenger for å lykkes med nettbutikken din, for eksempel:
 
  • Integrasjoner til ulike fraktsystemer
  • Betalingssystemer
  • Flotte designmaler
  • Markedsførings integrasjoner

Kom raskt i gang og realiser din idé med DanDomain

Med vår brukervennlige nettbutikkløsning kan du enkelt skape din drømmenettbutikk. Det krever ingen koding eller andre tekniske ferdigheter fra din side, og vi sitter alltid klare til å hjelpe deg.

Ikke bare får du en teknisk, sterk nettbutikkløsning med massevis av integreringsmuligheter, SEO-optimalisert struktur og responsive design. Du får også gratis støtte, sparring, kurs og seminarer.

Vi er et sterkt team med massevis av skandinavisk e-handelserfaring, samt et stort antall partnere innen design, markedsføring, søkemotoroptimalisering, e-handel m.m.

Hos oss kan du raskt komme i gang med ditt nettbutikk-eventyr uten at det blir en dyr affære. Vi har brukt utallige timer på å utvikle vår nettbutikkløsning slik at prosessen blir enklest mulig for deg. Og har vi glemt å si det? Du kan til og med prøve vår nettbutikkløsning gratis i 30 dager. Klikk deg inn her for å lese mer om våre nettbutikkpriser.

Er du i tvivl om hvad du skal selge i nettbutikken din?

realiser din ide med DanDomain

6 enkle trinn for å starte en nettbutikk

 

1. Opprett en gratis demo

Registrer deg her og opprett en gratis demo. Merk at du hverken trenger å finne fram kredittkortet eller gi oss dine personlige opplysninger.

2. Velg et gratis design

Velg hvordan nettbutikks utseende skal være blant vårt store utvalg av gratis  designmaler. Alle våre maler er responsive, hvilket betyr at din nettbutikk er like fin uansett hvilke enheter kundene dine besøker deg fra.

3. Legg til produkter

Nå kan du endelig legge til produkter i nettbutikken din. Suppler med noen flotte produktbilder og bruk produktbeskrivelsen til å utdype hvorfor potensielle kunder bør kjøpe dine produkter.

4. Koble til en betalingsleverandør og konfigurer frakt

Det er nå tid for å finne en logistikk- og betalingsløsning som passer til deg og din nettbutikks ambisjoner. Vi tilbyr integrasjon med en rekke ulike fraktselskaper, og vår helt egne betalingsløsning OnPay har ingen månedsavgifter hvis du har under 100 ordre om måneden.

5. Velg et tilpasset domene

Heldig for deg tilbyr vi i DanDomain en rekke domener til både .no, .com og mer. Du kan lese mer om hva et domene er og finne ditt domene her.

6. Publiser nettbutikken

Voilà! Du kan nå publisere nettbutikken din og begynne å selge det du ønsker.

Hvorfor velge DanDomain?

Det er et hav av grunner til hvorfor du bør velge DanDomain som din nettbutikkleverandør, men for å gjøre det enkelt for deg har vi begrenset oss til et par.

#Gratis support hele uka, hele året

Selv om det er enkelt å komme i gang med nettbutikken hos DanDomain, kan man fortsatt har bruk for hjelp fra tid til annen. Kanskje du har bruk for tips og sparring om hvordan du skaffer leverandører til nettbutikk, eller kanskje du vil vite hvordan du får varer til nettbutikk?

Heldigvis sitter alltid vår supportavdeling klar til å hjelpe deg på både e-post og telefon. Vi i DanDomain ønsker nemlig å hjelpe deg så godt fra start som mulig.

File 22
nettbtikk til b2b og b2c

#Selg både til B2B og B2C

Uansett om det er B2B eller B2C du ønsker å selge, har vi gjort det enkelt for deg. Hos oss kan du nemlig både selge til privat- og bedriftskunder fra den samme løsningen.

Vi hjelper deg med å skreddersy nettbutikken din til akkurat den eller de kundegruppene du ønsker å rette deg mot. Les mer om hvordan du kan selge B2B med vår nettbutikkløsning her.

#Finn flotte og gratis design til din nettbutikk

Hos DanDomain tilbyr vi et stort utvalg av flotte, ferdiglaget design til nettbutikken din. Designmalene vi tilbyr kan raskt og enkelt implementeres i nettbutikken din, og de er alle designet med brukervennlighet og funksjonalitet i minne.

Med kun ett klikk blir designet ditt implementert og klar til bruk. Deretter kan du personliggjøre butikken ved å legge inn logo, ulike fonter og tilpasset farger. Dette gir deg en god start til å kunne gi kundene det beste førsteinntrykket og starte den perfekte kundereisen.

Les mere om dine designmuligheter med en DanDomain nettbutikk her.

gratis nettbutikk design
dandomain integrationer

#Et hav av løsninger og integrasjoner

Med en nettbutikkpakke fra DanDomain kan du velge og vrake blant over 100 integrasjoner fra vår App Store. Tilby blant annet de foretrukne fraktløsninger og betalingsmetoder til kundene dine. 

Vi har gjort det enkelt for deg å integrere din DanDomain nettbutikk med akkurat det du trenger. Få ulike integrasjoner til markedsføring, sosiale medier, nyhetsbrev, regnskapssystemer og andre analytiske verktøy.

Begynn å selge online i dag

Lanser din helt egne nettbutikk i dag med DanDomain. Vi har akkurat vist deg hvor enkelt det er for deg å komme i gang, så nå er alt det som gjenstår at du selv prøver deg fram. 

👋

Vil du vite mer?
Altid gratis support
 
Vi har en god online bruksanvisning og du har sjansen å ringe og skrive til oss - gratis!

 

support@dandomain.no | +47 31 90 02 27