Hosting: 
Få din nettside online

Ny nettside? Kom godt fra start med hosting fra DanDomain. Vi tilbyr hosting i verdensklasse med ekstraordinær support og stabile servere.

Hosting DanDomain

Enkel og trygg hosting

DanDomain tilbyr trygge rammer, høy sikkerhet og stabilitet. Vi har lang erfaring og leverer stabile og enkle hostingløsninger. 

Hos DanDomain skal du ikke bekymre deg om oppetid, drift og stabilitet - det tar vi oss av. Med profesjonell hosting av din nettside slipper du for at bruke tid på vedlikehold av hardware, oppdatering av systemer, overvåkning av servere, og mye mer.

Enkel og trygg hosting
Hosting fra DanDomain

 

Her er 6 grunner til å velge hosting fra DanDomain

1. Pålitelig løsning og hjelp med oppsett

Din nettside får optimale forhold med stor sikkerhet, høy oppetid og daglig backup. Enten du skal bestille et domenenavn, skaffe nye websider til bedriften, eller ønsker et webhotell, så har vi fokus på deg som kunde.

2. Ekstraordinær støtte

Trenger du hjelp eller råd er vi her for deg. Du har alltid mulighet til å få hjelp til både mindre og større utfordringer. Vår support er tilgjengelig alle dager i uken – hele året. Kontakt vår kundeservice på +47 31 90 02 27 eller send oss ​​en e-post på support@dandomain.no.

3. Sikkerhet og stabilitet i verdensklasse

Vi tar daglig backup og garanterer høy oppetid. Vi har den nyeste teknologien og holder systemene våre oppdatert, på samme måte som vi holder et øye med driften hele døgnet, slik at nettsiden din alltid fungerer som den skal.

4. Toppmoderne datasentre

Alle webhoteller og data lagres i våre datasentre i Danmark, som er utstyrt med den nyeste teknologien og beskyttet mot f.eks. brann, strømbrudd og ubudne gjester.

5. Brukervennlig kontrollpanel med backup

I vårt intuitive kontrollpanel kan du enkelt administrere webhotellet ditt. Her har du også full kontroll over data og mulighet til å gjenopprette filer, e-poster og database.

6. Kraftige pakker med mange funksjoner

Vi tilbyr webhotellpakker for ethvert behov - alt fullpakket med kraftige ressurser og mange nyttige funksjoner, inkludert mulighet for å motta e-post til din private adresse eller firmaadresse.

Hva er hosting og webhotell?

Når du skal ha en nettside eller en blogg, er det nødvendig å ha et webhotell. Et webhotell er kort fortalt en plass på en server hvor du «legger» nettsiden din og alle tilhørende filer, og som er koblet til Internett hele døgnet. På den måten kan andre også se filene og dermed se nettsiden din.

Hosting betyr at du velger å la noen andre overta driften av for eksempel din nettside eller e-post. Leverandøren tar seg dermed av den tekniske driften, så du bare trenger å konsentrere deg om innholdet på siden. Du kan for eksempel hoste en:

Innholdet på siden din er teknisk plassert på webhotellet ditt, og webhotellet ditt ligger hos den leverandør der det blir hosted. Hosting kan likestilles med at noen eier et leilighetskompleks som ønsker å leie ut sine leiligheter. Her betaler folk da en månedlig husleie for å få bo. 

Hvis du kjøper et webhotell fra en hostingleverandør, som f.eks. DanDomain, leverer vi både teknologi, oppdateringer og oppetid. På denne måten står vi får det tekniske, slik at du i stedet kan fokusere på dine styrker.

Plattformer vi understøtter

Drømmer du om å starte en blogg eller lage din egen nettside? Våre webhotell er kompatible med noen av de mest populære Content Management Systems (CMS).

Installer ditt favoritt-CMS uten problemer - noen kan du til og med installere med bare et enkelt klikk, f.eks. WordPress, Joomla og Drupal. Det betyr at du med ett klikk kan installere en CMS-plattform på webhotellet ditt og komme raskt i gang med å oppfylle drømmene dine. Uansett hvilken av de populære plattformene du velger å bruke, får du webhotell i særklasse til en meget konkurransedyktig pris hos DanDomain.

 

Wordpress

Wordpress er et programvaresystem med åpen kildekode, noe som betyr at det er gratis å bruke. Enten du trenger en nettside for familien eller er blant verdens 500 største selskaper, er Wordpress et enkelt og profesjonelt redigeringsverktøy for f.eks. blogg og nettsider.

Omtrent en femtedel av alle verdens nettsider er laget i Wordpress. Rett og slett fordi det er en av de enkleste og billigste måtene å bringe blogg- eller nettsidedrømmen til live. Vi har lang erfaring med hosting av Wordpress, og har vi i en årrekke optimert våre tekniske miljøer for å håndtere Wordpress så effektivt og ikke minst så trygt som mulig for deg.

Umbraco 

Umbraco er et danskutviklet CMS, som er basert på en åpen programvareplattform. Den åpne programvaren gjør at du blant annet har muligheten til å tilpasse din løsning og ditt design akkurat slik du vil ha det. På grunn av sin åpenhet er Umbracos .NET-plattform i dag en av de mest brukte CMS. DanDomain bruker selv .NET for vår eCommerce-plattform, noe som gjør at vi har stor innsikt i hvordan vi kan optimalisere det underliggende. 

Umbraco krever vanligvis mye tilpasning, som også medfører tilpasning av det tekniske. Vi tilbyr en løsning som er teknisk holdbar, og vi hjelper deg hele veien. Det er ikke uten grunn at Umbraco anbefaler DanDomain som en hostingleverandør.

Joomla

Joomla er et av verdens mest populære åpne nettsidesystemer. Litt over tre prosent av alle nettsider er laget i Joomla, og det er med god grunn.

Joomla er et fleksibelt nettstedsredigeringsverktøy og ekstremt brukervennlig. Du kan lage både de enkleste og mest kompliserte nettsidene. Mulighetene er mange med et verktøy som Joomla, enten det er til blogg eller nettsider. Med Joomla kan du trekke på mange gratis ressurser fra et verdensomspennende nettverk av utviklere. I tillegg får du gratis telefon- og e-poststøtte fra oss.

Drupal

Drupal er et populært programvaresystem med åpen kildekode for publisering av innhold på nettet. Ved hjelp av enkle trinn kan du enkelt og enkelt legge til og redigere tekst, bilder og andre elementer.

Drupal skiller seg fra andre åpne systemer ved at det er en fleksibel plattform hvor en rekke maler kan kobles sammen.

 

Få ditt domene hos oss

I tillegg til hosting kan vi også tilby over 700 forskjellige domenetyper, alt fra toppnivådomener som .no og .com, til domener som .shop og .menu. Fordelen med å kjøpe domene fra din hostingleverandør er at du slipper du å ha produktene dine spredt på flere utbydere, noe som er en stor fordel i forhold til blant annet den hjelpen vi kan tilby deg.

 

VPS hosting

Skal du hoste en nettbutikk, hjemmeside eller en applikasjon, som krever ekstra ressurser? Vi tilbyr high-performance VPS-pakker.

VPS er en forkortelse for Virtual Private Server. En VPS-løsning ligger et sted mellom delt hosting og dedikert hosting, noe som gjør den ideell for voksende eller komplekse nettsteder.

En VPS er for:

# Ressurskrevende applikasjoner

Den perfekte løsningen for deg som skal begynne å utvikle applikasjoner eller tjenester som krever ressurser utover det vanlige.

# Flere nettsider

Med Plesk på din VPS kan du administrere en eller flere nettsider fra et enkelt og intuitivt kontrollpanel som kan tilpasses akkurat slik du vil ha det.

# Nettbutikker

Modne e-handelsløsninger som nettbutikker med komplekse integrasjoner og mange (samtidige) besøkende, kan med fordel hostes på en VPS.

Med VPS hosting fra DanDomain har du full kontroll over din VPS og du kan selv velge hvilken programvare du vil installere, samt hvordan du vil konfigurere serveren din.

VPS hosting

Fordeler med VPS hosting fra DanDomain

 

1. Ubegrenset hosting av domener og nettsider

Sett opp din egen webserver og host akkurat så mange domener og hjemmesider som du vil. Valget er ditt.

2. Full root- eller RDP-tilgang

Med en VPS får du full administratortilgang, som du kan tilgå med Remote Desktop eller SSH. Du står fritt til å velge operativsystem og selv velge hva du vil installere på din VPS.

3. Lynrask maskinvare

Alle VPS-er kjører på splitter nye og høyytelses SSD-harddisker som er opptil 30 ganger raskere enn standard SATA-disker.

4. Linux eller Windows?

Velg mellom ulike operativsystemer som AlmaLinux OS og Windows Server 2022. Med en VPS kan du jobbe på den måten og i de OSene som passer deg best

5. Nye servere med sikkerhet helt på topp

Med splitter nye Windows-servere og et høyteknologisk AlmaLinux OS-oppsett får du den høyeste sikkerheten på markedet.

6. Fantastisk oppetid

Takket være et topp moderne datasenter bygget på den beste og mest pålitelige maskinvaren på markedet, kan vi garantere din VPS en oppetid på 99,95 %.

7. Trenger du mere plass?

Legg til NFS/Block Storage til din VPS. Det er raskt og enkelt, og du kan til og med dele den ekstra lagringen mellom flere VPS-er. Lagring er basert direkte på SSD og sikrer deg lynraske responstider.8. 5-stjerners kundeservice

For oss er det avgjørende for vår suksess å levere en suveren kundeopplevelse. Med teknisk støtte fra våre VPS-hostingeksperter kombinert med en toppmoderne hostingplattform, er løsningen din alltid i trygge hender.

Skal du starte en nettbutikk?

Planlegger du å bruke hosting til e-handel? I så fall bør du vurdere hvor viktig dette er for deg:

  • Å ha tilgang til support 365 dager i året
  • Å kunne komme i gang nesten umiddelbart og uten kodeferdigheter
  • Å ha tilgang til et vell av gratis e-handelskurs og et stort partnernettverk
  • Å kjenne kostnadene dine – både i oppstartsfasen og etter lansering

Hvis ovenstående gir deg verdi, og kanskje også trygghet, kan DanDomains nettbutikkløsning være noe for deg. 

 

👋

Vil du vite mer?
Altid gratis support
 
Vi har en god online bruksanvisning og du har sjansen å ringe og skrive til oss - gratis!

 

support@dandomain.no | +47 31 90 02 27