E-handel starter umiddelbart

Har du en drøm om å lykkes med e-handel? Eller kanskje du har en fysisk butikk du vil komme online med? Oppnå e-handelsdrømmen med en nettbutikk fra DanDomain.

Hos DanDomain får du en skalerbar og brukervennlig e-handelsplattform til din nettbutikk, som kan utvides i takt med at dine behov og drømmer blir større. Enten du er nystartet eller har holdt på med e-handel før, om du selger til privat- eller bedriftsmarkedet, kan våre løsninger tilpasses til deg og dine kunder. 

 

Kom i gang med e-handel

E-handel: Veien til suksess

Elektronisk handel, forkortet til e-handel, går ut på ​​å selge produkter eller tjenester online på internettet. I dag kan alle i Norge som har internett-tilgang kjøpe og selge varer over internett - hvilket gjør dette en opplagt form for handel hvor du kan skape en omsetning.  

E-handel gir en fantastisk mulighet for å lykkes som selvstendig næringsdrivende. For deg med et eller flere lokale, fysiske butikker, muliggjør e-handel en mye større kundebase. Du kan nå selge dine produkter og tjenester til hele Norge - og til med utenfor landegrensene hvis du ønsker der. Og for deg som først starter opp gir e-handel deg en unik mulighet, hvor du ikke trenger et butikklokale. Slik kan du spare penger, og det er derfor lettere å komme i gang med reisen som selvstendig.  

 

Selg online med en nettbutikk fra DanDomain

En nettbutikk fra DanDomain er perfekte for deg som vil starte opp med netthandel, men uten å skulle gjøre ting for komplisert. Hos DanDomain er vårt mål at selv "Ola Nordmann" kan forstå hvordan man oppretter og driver en nettbutikk. Derfor kommunisere vi selv de mest komplekse funksjoner på en måte som gjør at alle kan henge med. 

Med e-handel blir din nettbutikk ditt utstillingsvindu og ditt salgsverktøy. En butikk som alltid er åpen, oppdatert og et sted hvor du kan informere kundene dine om dine produkter. Derfor får du med en nettbutikk fra DanDomain alle de funksjonene du trenger for å håndtere kunder, produkter, lager, ordrer, logistikk og distribusjon ved hjelp av våre integrasjoner. 

Vi tilbyr hele pakken, fra drift, hosting, sikkerhet, domene og support. Hos oss kan du være sikker på at vi jobber kontinuerlig med å holde løsningen din oppdatert og sikker, slik at både dine og din kundes data er trygge. Og etter at du har fått nødvendig opplæring hjelper vi deg fortsatt alltid om du skulle stå fast. Vi har nemlig troen på deg, men vet at det kan komme humper på veien. 

E-handel fra B2B eller B2C? Med DanDomain kan du det hele

Hos DanDomain har vi lang erfaring med e-handel. Som din e-handelspartner hjelper vi deg med å lykkes med netthandel. Uansett om du vil drive netthandel der du skal selge til forbrukere eller bedrifter, eller begge deler, kan vi i DanDomain hjelpe deg. 

​​Med vår netthandelsløsning kan du selge til privat- og bedriftskunder fra den samme løsningen. Ved å samle alt på ett sted unngår du dobbeltarbeid. En e-handelsløsning fra DanDomain gir deg blant annet mulighet for å:

  • Lag B2B-kundegrupper 
  • Krev pålogging for å handle 
  • Del opp og differensier priser og innhold mellom brukergrupper
  • Administrer ulike nettbutikker fra én konto 

Og det aller beste? Du trenger kun ett nettbutikksabonnement. Slik sparer DanDomain deg for både penger og tid, og gir deg en samlet og helhetlig oversikt over forretningen din. Les mer om det å lage nettbutikk og prøv vår nettbutikk demo.

e-handel fra B2B eller B2C

En e-handelsløsning med alle funksjonene du trenger

Hos DanDomain får du den beste start på din reise med e-handel. Vi tilbyr en hosted nettbutikk, som betyr at du får en enkel og rask oppstart. Samtidig får du en billig nettbutikk å drifte, da du ikke selv skal stå med den tekniske delen av butikken. I tillegg betaler du kun for de funksjonene du trenger. 

Med over 100 forskjellige applikasjoner kan du enkelt finne akkurat det du har bruk for til å heve nettbutikken din til neste nivå. Legg til apps innenfor alt fra økonomistyring, salg og betalingsløsninger, til markedsføring, design og logistikk. Du får også tilgang til en rekke gratis designmaler, som aller en responsive. Derfor trenger du ikke å kunne designe eller programmere for å lage en vakker nettbutikk med DanDomain.

Ovenstående tilbyr vi kontinuerlig support, alle ukens dager, hele året. Som selvstendig næringsdrivende kan man noen ganger føle seg alene - men frykt ikke, du har nemlig alltid DanDomain i ryggen. Du kan enkelt og uforpliktende ta kontakt med oss hvis du spørsmål eller trenger hjelp til å starte på din e-handelsreise.

👋

Vil du vite mer?
Altid gratis support
 
Vi har en god online bruksanvisning og du har sjansen å ringe og skrive til oss - gratis!

 

support@dandomain.no | +47 31 90 02 27