Klarna integrasjon til din nettbutikk

Øk salget ditt ved å integrere Klarna i nettbutikken din. Med Klarna får kundene dine mulighet for både faktura- og avbetaling, slik de kan betale når det passer dem best. Hvis du vil tilby Klarna i din nettbutikk, kan DanDomain hjelpe deg med dette.

nettbutikk-klarna-1
  • Enkel integrasjon med Klarna

  • Betal senere

  • Klarna avbetaling

Enkel integrasjon med Klarna fakturabetaling og avbetaling 

Klarna er en av Europas største betalingsleverandører. DanDomain tilbyr integrasjon til både Klarna fakturabetaling og Klarna avbetaling i nettbutikken din. Derfor kan kundene dine selv kan velge om de vil handle med kort, faktura eller delbetaling når du har integrert Klarna i nettbutikken din. 

Med Klarna faktura betaler kundene dine etter at varen er levert. Dermed føler kundene seg alltid trygge når de handler. Klarna avbetaling er en fleksibel betalingsløsning som gir kundene dine muligheten til å kjøpe mer og fordele betalingen.

1-1

Betal senere med Klarna

Med Klarna faktura handler kundene dine trygt og enkelt, og de betaler alltid etter at varen er levert. Klarna står for all risiko og alt det administrative, slik at du som nettbutikkeier kan konsentrere deg om viktigere ting i nettbutikken din.

Med faktura fra Klarna kan kundene dine kan velge å betale innen: 

  • 30 dager
  • 2 måneder

Når kunden velger å betale senere med Klarna, trenger de ikke å fylle ut lange og sammensatte bank- eller kortdetaljer. Kunder som har handlet med Klarna tidligere blir gjenkjent og informasjonen er ferdigutfylt. Slik kan kjøpet raskt fullføres med ett klikk.

Kunder som ikke har handlet med Klarna tidligere trenger bare fylle inn personlig informasjon de allerede kan. Derfor er Klarna faktura perfekt når kundene dine handler på farten.

Klarna avbetaling

Klarna avbetaling er en betalingsløsning som gir kundene dine mulighet for fleksibel betaling, som øker kundenes kjøpekraft og gir mulighet for flere og større kjøp. Ved å fordele betaling utover lengre tid oppnår kundene dine større frihet når de handler i nettbutikken din. 

Klarna kan tilby kundene dine to forskjellige avbetalingsmetoder, fast avbetaling over en bestemt tidsperiode, eller fleksibel avbetaling hvor kunden selv kan bestemme løpetid og månedlige betalinger.

klarna nettbutikk
FORDELER VED KLARNA

Hvorfor velge Klarna?

Hos DanDomain tilbyr vi mange forskjellige betalingsløsninger som du kan integrere i din nettbutikk. Du kan alltid tilby flere ulike betalingsløsninger i nettbutikken, og men det er flere grunner til at du bør velge å tilby Klarna som en betalingsløsning. Her er noen av grunnene:

Trygghet

Du får alltid betalt for det du selger, da Klarna tar all risiko for kjøpene. Straks et kjøp er gjennomført, er du garantert oppgjør.

Enkelthet

Med Klarna trenger kundene dine kun å oppgi e-postadresse og postnummer for å handle. Ingen brukernavn, passord, kortnummer eller sikkerhetskode er nødvendig.

Høy konverteringsgrad

Nettbutikker med Klarna har svært høy konverteringsfrekvensen. Klarna fremstår som en trygg og enkel betalingsmetode, hvilket hjelper med å overbevise kundene dine om å handle hos deg.

INTEGRASJONEN

Slik fungerer integrasjonen fra Klarna

Etter du har inngått en avtale med Klarna aktiveres betalingsmodulen i nettbutikken din, og så er du klar til å tilby betaling med Klarna.

Et kjøp med Klarna foregår ved at kunden kredittvurderes i sanntid ved betaling i nettbutikken din. Ved positiv tilbakemelding registreres ordren i nettbutikken, og ligger klar til å bli sendt fra administrasjonen. Via ordreadministrasjonen godkjennes betalingen, Klarna-fakturaen skrives ut og du kan nå sende varen til kunden.

👋

ALLTID GRATIS SUPPORT

Vi har en god online bruksanvisning og du har sjansen å ringe og skrive til oss - gratis! 
support@dandomain.no | +47 31 90 02 27

 

FAQ

Ofte stilte spørsmål

 

Hva er Klarna?

Klarna er en av Europas største betalingsleverandører. Med Klarna som betalingsløsning i din nettbutikk kan kundene dine betale med faktura eller ved avbetaling.

Hva er fordelene med å bruke Klarna for nettbutikken din?

Klarna er for svært mange i Norge en troverdig betalingsløsning, og kan dermed tiltrekke flere potensielle kunder til nettbutikken din.