Gavekort til
nettbutikkløsning

Ønsker du å tilby gavekort til din nettbutikk? Det kan du enkelt gjøre med vår gavekort nettbutikkløsning.

gavekort til nettbutikkløsning

 

Opprett egne gavekort med DanDomain

Enhver seriøs nettbutikk tilbyr muligheten for å kjøpe og betale med gavekort. Dette åpner opp for at kunder kan gi bort en fleksibel gave som vil glede alle og enhver. Ved hjelp av vår enkle løsning kan du opprette og tilby kjøp av gavekort uten problem.

opprett enkelt gavekort
oprette et gavekort med DanD

 

Hvordan opprette et gavekort med DanDomain

Mange nyoppstartede eller mindre bedrifter tenker gjerne at det å kunne tilby gavekort er en komplisert prosess, men med DanDomain er det så enkelt som bare det. I vårt nettbutikksystem gir vi deg også muligheten for å opprette gavekort som utløser rabattkoder.

Trenger du en dypere forklaring på hvordan du oppretter dine egne gavekort? I vårt hjelpeunivers kan du finne et hav av artikler som enkelt guider deg gjennom alle funksjonene i DanDomains nettbutikkløsning. 

 

Hvorfor tilby gavekort?

Det finnes mange grunner til at du burde tilby muligheten for å kjøpe et gavekort til nettbutikken din. Her er noen av fordelene du kan nyte ved å benytte gavekortløsningen vår.

 

 

En gave alle blir glad for

Personer som ser etter en gave i nettbutikken din vet gjerne ikke akkurat hva gavemottaker kommer til å like. Derfor er det veldig populært å gi digitale gavekort. Nettbutikker som ikke tilbyr dette kan gå glipp av mange potensielle salg.

En åpning til butikken din

Mottakere av gavekort blir kanskje introdusert for nettbutikken din for første gang. Slik får du en ny kunde som kan komme tilbake for flere bestillinger takket være gavekortet som inngangsdør.

Perfekt for konkurranser og giveaways

Et gavekort er også et supert produkt å promotere ikke bare som en gaveidé, men som et alternativ for konkurranser eller giveaways du kan arrangere via e-post eller sosiale medier.

 

Få hjelp til å tilby gavekort på din nettbutikk

Dersom du har noen spørsmål eller trenger hjelp til å sette opp dine gavekort, er det bare til å ta kontakt med oss. Vårt team står klare til å hjelpe deg via e-post eller telefon

 

👋

Vil du vite mer?
Altid gratis support
 
Vi har en god online bruksanvisning og du har sjansen å ringe og skrive til oss - gratis!

 

support@dandomain.no | +47 31 90 02 27