DanDomain: Om oss

Alle ønsket å være online, få visste hvordan, og ingen hadde sett potensialet i å gjøre det enkelt.

DanDomain er historien om tre nerder som hjalp venner med å få ideene sine på nettet. To vennetjenester ble fem, fem ble tretti, og det ble raskt klart at god service var nøkkelen til en god virksomhet.
​​​​​​​
 I dag er vor nettbutikk-system en av de mest brukte nettbutikksystemene i Danmark og Norden med over 6.000 aktive nettbutikker.

Lidenskap for netthandel 

Det er utrolig viktig for oss at selv "Ola Nordmann" kan forstå hvordan man oppretter en nettbutikk, og vi ønsker å kommunisere selv komplekse funksjoner på en måte som gjør at alle kan henge med.

Vi står på hver eneste dag, for å gjøre livet lettere for kundene våre. Vi utvikler systemet vårt fortløpende slik at det lever opp til de nyeste trendene, og legger til apps som forenkler arbeidsdagen din. Vi har laget et stort hjelpeunivers hvor du kan finne svar på stort sett alt du måtte lure på.

Selv om vi har hatt god medvind, feirer vi fortsatt hver eneste nye kunde – og vi er stolte over at det er så mange som har valgt å bruke nettopp vår nettbutikkplattform. 🎉

Support
team

Bli en del av noe større

DanDomain har:

  • Over 6000 nettbutikker på systemet vårt
  • 190 ansatte
  • Eget utviklet nettbutikksystem
  • Eget utviklet betalingssystem

7 fordeler ved å jobbe i DanDomain 

1. Massasjeordning

Vi får jevnlig besøk av en fysioterapaut som kan løse opp i ømme muskler og spenninger. Hvis du har behov for ytterligere hjelp, har vi en sunnhetsforsikring som du kan benytte deg av.

2. Smukfest og ølbowling

Vi elsker å ha det gøy sammen - også etter arbeidstid. I august hvert år inviteres derfor alle medarbeidere til gratis musikk og drikke i bøgeskogen på Skanderborg Festival.

3. Trenger bilen din en vask?

Vi har en bilvaskordning hvor du bare skal booke tid og avlevere bilnøklene i resepsjonen på morningen, for deretter å plukke opp en skinnende ren bil når arbeidsdagen er over. Enklere blir det ikke.

4. Gratis treningsrom

Okei – guilty! Vi spiser en del kake, men heldigvis har vi også et fullt utstyrt treningsrom hvor vi kan forbrenne kaloriene igjen. Treningsrommet kan brukes alle dager - også i helgen.

5. Deilig frokost, lunch og evt. middag

Utover vår deilige frokost –og lunchordning, har du også mulighet til å ta med deg middag hjem – direkte fra kontoret. Vårt dyktige kjøkkenpersonell leverer nemlig også middag, slik at du slipper å lage mat når du kommer hjem etter en lang arbeidsdag.

6. Kald øl i baren

Vi har vår helt egne bar hvor vi kan nyte en kald øl etter jobb, spille bordtennis eller slå en kollega i PlayStation.

7. Vi elsker god kaffe!

Vår Scanomat TopBrewer brygger en perfekt kopp kaffe – eller latté, cappuccino, espresso, kakao eller noe helt annet.

👋

Bli en del av DanDomain