FINE DESIGNS

Flotte design til nettbutikken din

Start nettbutikken din med et stilfullt design. Du trenger ikke å kunne designe eller programmere for å lage en flott nettbutikk som selger produktene dine.

Med en nettbutikk fra DanDomain kan du velge mellom mer enn 20 flotte gratis design som er klare til bruk.

1-1

Ett klikk, og designet ditt er implementert

Velg mellom mange flotte og mobilvennlige designer. Se et utdrag her:

DESIGN: ATHEN

Athen

2.999,00 NOK

DESIGN: CHICAGO

Chicago

2.999,00 NOK

DESIGN: Barcelona

Barcelona

2.999,00 NOK

DESIGN: Vegas

Vegas

2.999,00 NOK

DESIGN: Shopii

Shopii

2.999,00 NOK

DESIGN: Abbozzo

Abbozzo

2.999,00 NOK

DESIGN: GALAXY

GALAXY

2.999,00 NOK

DESIGN: Memento

Memento

2.999,00 NOK

DESIGN: SIMPL

Simpl

Gratis

DESIGN: Sprout

Sprout

Gratis

DESIGN: Terrarium

Terrarium

Gratis

DESIGN: Ilumina

Ilumina

Gratis

Hvorfor er et godt design viktig?

Design er ofte det første en kunde vil se og legge merke til når de besøker din nettbutikk. Derfor er et godt design nøkkelen til et godt førstehåndsinntrykk og en god brukeropplevelse.
Nettbutikkens design representerer både deg og din bedrift, og fremstår som et utstillingsvindu mot dine kunder. Designet er derfor viktig fordi det påvirker hvordan dine kunder oppfatter bedriften din. 

Inntrykket designet gir er alfa og omega for å skape trygghet til kundene dine. Men et godt design skal ikke kun gi trygghet for dine kunder, det skal også veilede i riktig retning. Du kan bruke designet til å fremheve ønskede kategorier og produkter, samtidig som du presentere deg og din bedrift fra den beste siden. 

Med en nettbutikk fra DanDomain har du mange muligheter når det kommer til design. Du kan velge mellom å: 

  • Bruke en av våres ferdiglagde designmaler
  • Få en av våre samarbeidspartnere til å lage et design til deg

Uansett hva du velger kan du tilpasse designet til deg og din nettbutikks behov, slik at du kan skape gode handleopplevelser for dine kunder.

Ferdiglagde maler fra DanDomain

Hos DanDomain tilbyr vi et stort utvalg av flotte, ferdiglaget design til nettbutikken din. Vi anbefaler ofte nye kunder at de velger en av våre designmaler som utgangspunkt, for at de skal komme raskt og rimelig i gang.

Designmalene vi tilbyr kan raskt og enkelt implementeres i nettbutikken din, og de er alle designet med brukervennlighet og funksjonalitet i minne. Derfor er designene vi tilbyr responsive, så de tilpasser seg til alle enheter, enten det er telefon, nettbrett eller desktop. 

Med kun ett klikk blir designet ditt implementert og klar til bruk. Deretter kan du personliggjør butikken ved å legge inn logo, ulike fonter og tilpasset farger. Dette gir deg en god start til å kunne gi kundene det beste førsteinntrykket og starte den perfekte kundereisen.

 

Benytt en av våre samarbeidspartnere

Hvis du ønsker et mer spesielt design, kan du få spesialdesignet ditt eget unike uttrykk. Vi har flere samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med å skape det perfekte design for din nettbutikk.  

Med et skreddersydd design til nettbutikken din kan du få et design som ingen andre har. Dette kan være en god mulighet for deg som ønsker et unikt design med spesifikke designelementer og funksjoner. 

 

Hva skal du tenke på når du velger design til din nettbutikk?

Design og funksjonalitet går hånd i hånd, og derfor er det viktig med et design som gjør butikken både innbydende og funksjonell. 

Som nettbutikk-eier kan du aldri vite hvilken enhet kundene dine bruker når de besøker nettbutikken din. Derfor er det viktig med et design som er responsivt, og dermed fungerer og ser bra ut på både PC, nettbrett og mobil. Det skal være enkelt å handle i nettbutikken din på alle skjermer, uansett størrelser og oppløsning. 

Når disse faktorene er ivaretatt, har man et godt utgangspunkt for å lage et innbydende design av sin butikk, uten at det går på bekostning av brukeropplevelse og funksjonalitet. Men det er flere elementer du bør tenke på når du skal velge et passende design til nettbutikk. Dette kan eksempelvis være: 

  • Logo
  • Bilder
  • Knapper

Nedenunder vil vi gjennomgå noen elementer som ditt nettbutikkdesign burde ta høyde for, samt hva designet ditt burde fremheve.

 

Logo: Butikkens ansikt

En logo er essensielt for online merkevarebygging når du har en nettbutikk. En god logo representerer og beskriver nettbutikkens merkevare, samtidig som den er gjenkjennbar og innbydende for målgruppen.

Nettbutikkens logo er elementet som hjelper kundene med å gjenkjenne nettbutikken når de møter på butikken i andre kanaler, som sosiale medier. Derfor er det viktig å tenke på hvor logoen skal plasseres når du velger et nettbutikk design. Samtidig som logen skal passe til designet til nettbutikken, skal nettbutikkens design også kle logoen.

 

Bilder: Produktene i fokus

Hvis du ser på nettbutikkens forside som utstillingsvinduet mot handlegata, oppdager du fort hvor viktig gode bilder er for å fremheve produktene. 

Inspirerende produktbilder er svært viktig i en nettbutikk, og sannsynligvis et av de viktigste salgsmidlene du har. Få ting øker kjøpelysten mer enn et stilfullt stemningsbilde der produktet er satt i en innbydende atmosfære man kan leve seg inn i.

Et godt nettbutikkdesign inkorporere bilder på en måte som er passer til din spesifikke nettbutikk. En bildekarusell er eksempelvis et designelement som kan hjelpe med å fremheve bilder av dine beste produkter.

 

Knapper: Lett å se, lett å klikke på

Som nettbutikkeiere vil du oppleve at kunder er opptatt av at ting skal fungere raskt og enkelt. Svært få kunder orker å lete lenge etter viktige knapper som eksempelvis «Kjøp nå» eller «Fullfør». Vil du ha en god konverteringsrate, altså mange kjøp gjennom nettbutikken din, bør du sørge for at du har et design med knapper som er svært synlig og enkle å klikke på.

Et godt nettbutikkdesign tar høyde for gode plasseringer av CTA-knapper, altså knapper som oppfordrer potensielle kunder til å utføre bestemte handlinger i nettbutikken din. CTA-knapper er blant de viktigste elementene du har på nettbutikken din, og derfor kan et design som inkludere dette potensielt øke konverteringsraten din betraktelig. 

Ønsker du å lære mer om hva du bør tenke på når du starter din egen nettbutikk? Les vår guide til hvordan du lager en nettbutikk her.

 

Er du interessert i å vite mer?

Har du designrelaterte spørsmål, deler vi gjerne våre erfaringer med deg, helt uforpliktende og kostnadsfritt. Du kan alltid kontakte oss, enten ved å ringe på +47 31 90 02 27, eller skriv til support@dandomain.no.

DanDomain fungerer godt med
Google_logo
e-maerket_logo
e-conomic_logo
gls_logo

Hadde aldri laget en nettbutikk før, men med DanDomain har det gått lekende lett. Veldig god kundeservice og god pris. De har mange spennende funksjoner og løsninger som gir deg den nettbutikken du ønsker.

Vi brukte lang tid på å finne den helt riktige nettbutikk løsning. Vi endte opp med å velge DanDomain fordi nettbutikk systemet ga oss mange muligheter og stor frihet med hensyn til utforming av nettbutikken.

DanDomain har vært profesjonelle fra første stund både med sine produkter og enestående kundeservice, fikk beste support og oppfølging. Må takke Diana som har vært veldig tålmodig med meg gjennom hele prosessen. DanDomain anbefales på det varmeste!