Finn betalingsløsninger til din nettbutikk

Gode betalingsløsninger kan være alfa og omega når det kommer til å lykkes med nettbutikken din. Det finnes mange alternativer, men desto enklere du gjør det for kunden å betale, desto mer vil du sannsynligvis selge.

Se hvilke betalingsløsninger som er inkludert i de ulike nettbutikkpakkene våre her.

 

 

Få hjelp til å velge betalingsmetoder til din nettbutikk

Skulle du ha noen spørsmål, eller er du kanskje usikker på hvilke betalingsløsninger du bør velge, skal du ikke nøle med å ta tak i oss. Vi vil gjerne hjelpe, og sitter klar til å hjelpe deg på både telefon og e-post.

support@dandomian.no | +47 31 90 02 27

DSC_3654-2-min (1)

Et hav av funksjoner

Vårt utvalg av betalingsløsninger

Å velge riktig betalingsløsning for nettbutikken din kan være utfordrende. Derfor har vi laget en liste over de forskjellige betalingsløsningen vi i DanDomain tilbyr, og hva de innebærer.

OnPay: Betalingsløsning fra 0 kroner

OnPay er vår egen betalingsløsning, som vi tilbyr i Start-Up pakken til 0 kr. (+1,5 kr./ordre), når du har under 100 ordre om måneden. Hvis du har du over 100 ordre om måneden har vi også en gunstig pakke til deg. 

Med OnPay guider vi deg gjennom hele prosessen og sørger for at du både kan motta betaling med kort og VIPPS.

Faktura og avbetaling med Klarna

Vi har sørget for at det skal være enkelt for deg å bruke Klarna i DanDomain. Med Klarna faktura betaler kundene dine etter at varen er levert. Dermed føler kundene seg alltid trygge når de handler. Klarna avbetaling er en fleksibel betalingsløsning som gir kundene dine muligheten til å kjøpe mer.

Den gode og tradisjonelle faktura

I dag kan faktisk kun de aller færreste nettbutikksystemer å håndtere en god gammeldags faktura, men det klarer vi i DanDomain! Ønsker du å tilby kundene dine å betale med faktura, kommer dette både som standard og kostnadsfritt i alle pakkene våre.

VIPPS: enkel betaling med mobilen

Ønsker du å tilby VIPPS som betalingsmetode til kundene dine? Vi har gjort det superenkelt for deg å tilby VIPPS, så alt du trenger er en innløseravtale med Bambora Checkout eller OnPay.

Sikker betaling med PayPal

PayPal er som standard integrert med DanDomain, hvilket betyr at du kan motta kortbetaling på nettbutikken din allerede fra første dag. Alt du trenger å gjøre er å opprette en forretningskonto hos PayPal - og vipps så er du i gang!

EHF Faktura: Når du har statlige etater som kunder

EHF er et format for elektronisk fakturering som stort sett brukes av offentlige instanser og større bedrifter. For å kunne opprette fakturaer i EHF-format trenger du kun å ha en integrasjon til et økonomisystem. Deretter blir mulig å sende fakturaer direkte til mottakerens økonomisystem.

Vil du vite mer om betalingsløsning?

Book et møte med vår spesialist og lær mer om hva vår sterke nettbutikk kan.
 

Slik kommer du i gang med kortbetaling

betalingsloesning-slik

Med et nettbutikk fra DanDomian kan du enkelt komme i gang med kortbetaling fra første sekund. Under gjennomgår vi hvordan du raskt setter opp en betalingsløsning på kun fire enkle trinn:

1. Inngå en innløseravtale

For å kunne motta kortbetalinger i nettbutikken din trenger du en avtale med en innløser. Det kan eksempelvis være Worldline, Clearhaus, Nets eller Swedbank.

2. Bestill OnPay

Når du bestiller OnPay, kan du velge mellom 3 pakker, etter hvilket behov din nettbutikk har. Vi tilbyr både pakker til den nyoppstartede grunder, den voksende forretningen og de største bedrifter.

3. Koble OnPay til din nettbutikk

Etter å ha bestilt OnPay skal du nå koble det sammen med ditt nettbutikksystem. Har du en DanDomain nettbutikk er integrasjonen heldigvis innebygget.

4. Motta kortbetalinger

Jippi! Etter å ha fulgt de tre foregående trinn skal din nettbutikk nå være i stand til å motta betalinger. Har du problemer, eller trenger du hjelp eller du alltid velkommen til å kontakte oss på både telefon og e-post. 

Bli klokere på hvordan du lager nettbutikk med DanDomain her

Møt flere av våre nettbutikker

Lübech Living

 

Hos Lübech Living blir du umiddelbart møtt av en boks hvor du skal velge om du vil handle til Bedrift eller Privat.

 

Besøk nettbutikken >

Columbine

 

Hos Columbine setter de fokus på deres B2B-funksjon i menyen med kategoriene "Bli forhandler" og "Din konto".

 

Besøk nettbutikken >

EPTechnologies

 

Hos EPTechnologies tilbyr de pålitlige elektriske komponenter til båter, kommersielle skip og kjøretøy.

 

Besøk nettbutikken >

Start din nettbutikk hos DanDomain

Ønsker du personlig rådgivning av vår spesialist:
 
Morten Haugen
MHA_MortenHaugen_2021

 

DanDomain er Skandinavias største nettbutikkleverandør med +5.000 aktive nettbutikker

FAQ

Ofte stilte spørsmål

 

Hvorfor er det viktig med en god betalingsløsning?

Jo enklere du gjør det for kunden å betale, jo mer vil du sannsynligvis selge – og derfor er gode betalingsløsninger alfa og omega dersom du vil lykkes med nettbutikken din. En god betalingsløsning er også med til få potensielle kunder til å stole på deg.

Er det vanskelig å sette opp en betalingsløsning på en nettbutikk?

Med en nettbutikk fra DanDomain kan du sette opp en betalingsløsning på null komma niks. Ved hjelp av våre mange integrasjoner

Trenger du hjelp? Ring til vår dyktige kundeservice på 31 90 02 27