Fakturaløsning til nettbutikk

Ønsker du å kunne tilby faktura som betalingsmetode til kundene dine? Da har du kommet til rett sted. Hos DanDomain er fakturaløsning inkludert i alle nettbutikk-pakkene våre.

I dag klarer de færreste nettbutikksystemer å håndtere faktura som betalingsmetoden, men det kan vi. Med en fakturaløsning til nettbutikk kan du gi kundene dine en friksjonsfri shoppingopplevelse - hvilket fører til flere salg.

Fakturaløsning til nettbutikk

Hvorfor bør du tilby faktura som betalingsløsning?

Fakturabetaling passer bra for alle. Betaling med faktura er enkelt for kunden og gir økonomisk frihet, hvilket gjør nettbutikken din mer kundevennlig. I tillegg kan en fakturaløsning senke terskelen for kjøp, ettersom kunder som ikke har bankkortet tilgjengelig fortsatt kan handle hos deg.

Ved å gi kundene dine flere betalingsløsninger å velge blant, gir du også en større valgfrihet. Å tilby fleksible måter å handle hos deg betyr mer salg og mer fornøyde kunder. Hvis du har tilbakevendende og faste kunder kan det også være en ekstra god service å tilby betaling via faktura, ettersom dette gir mulighet for å utsette betalingen.

Selger du eksempelvis B2B er faktura en opplagt betalingsløsning, da bedrifter ofte ønsker å betale med dette. Les mer om mulighetene for å selge B2B med en DanDomain nettbutikk her

Slik fungerer fakturabetaling med DanDomain

I nettbutikkløsningen til DanDomain er det en funksjon som automatisk genererer en faktura til din ordre. Bemerk at DanDomain ikke er et økonomisystem, og vi anbefaler derfor at du sjekker bokføringen av fakturaene dine i økonomisystemet ditt. Det er også viktig å påpeke at det er du selv som står for den økonomiske risikoen ved å sende faktura til en kunde. 

Hvis du ønsker mer sikkerhet samt å slippe det administrative arbeidet med purringer og lignende, anbefaler vi at du oppretter en avtale med eksempelvis Klarna eller Bambora Checkout. På den måten er de ansvarlige for den økonomiske risikoen din, og du er sikret å motta pengene dine. 

fakturabetaling
EHF faktura

 

EHF Faktura

Har du større kunder, som offentlige instanser og statlige organisasjoner? Da kan det være nødvendig å tilby EHF faktura som betalingsmetode.

EHF er en elektronisk faktura som sendes direkte fra ditt økonomisystem til mottakerens økonomisystem. Dermed sikrer du at fakturaen kommer trygt frem til riktig mottaker. I tillegg er EHF en tidsbesparende betalingsløsning, da hele prosessen foregår gjennom et regnskapsprogram. Med DanDomain kan du enkelt integrere regnskapsprogrammer til din nettbutikk. Les mer om funksjoner til nettbutikker her

 

👋

Vil du vite mer?
Altid gratis support
 
Vi har en god online bruksanvisning og du har sjansen å ringe og skrive til oss - gratis!

 

support@dandomain.no | +47 31 90 02 27