Opprett din egen hjemmeside

Drømmer du om å ha din egen nettside? Med vår løsning kan du enkelt opprette en flott hjemmeside uten behov for koding og sette i gang med en gang.

 

opprett din egen hjemmside

Lag din egen hjemmeside uten koding

Du trenger ikke være teknisk dreven eller kunne koding for å ha din egen nettside. Vår hjemmesideløsning er både rask og enkel å komme i gang med og passer for alle og enhver.

Med DanDomain kan du lage en egen hjemmeside uten å skrive HTML eller laste ned noen form for programvare. Nettsiden styres direkte i nettleseren din i vår enkle plattform som du kan teste helt gratis takket være vår 30-dagers hjemmesidedemo.

Hvordan lage en hjemmeside med DanDomain

Det å opprette en hjemmeside har aldri vært enklere! Med vår smidige plattform trenger du kun å gå gjennom seks raske steg før nettsiden din er klar til bruk.

 

 

  • 1. Velg din bransje

  • 2. Velg hva hjemmesiden skal hete

  • 3. Velg et fargetema

  • 4. Velg en mal

  • 5. Legg til ditt innhold

  • 6. Publiser hjemmesiden din

1. Velg din bransje

Start med å velge din bransje – hva du ønsker å lage en hjemmeside for. Er det en nettside for en bedrift som en restaurant, frisør, klesbutikk eller kanskje noe helt annet? Søk etter din nisje eller tema og velg din beste match.

 

2. Velg hva hjemmesiden skal hete

Neste steg er å velge navnet på hjemmesiden din. Skriv inn navnet til bedriften din eller et annet navn som du ønsker skal representere nettsiden. Du kan også få ditt eget domene og slik tilby nettsiden under eget domenenavn.

3. Velg et fargetema

Start å designe hjemmesiden din ved å velge et fargetema. Velg din favoritt blant ulike palett vi har tilgjengelig med farger som komplementerer hverandre og skaper flotte kombinasjoner. Du trenger ikke tenke for mye over hva du velger da det alltids kan endres senere.

4. Velg en mal

Videre kan du designe oppsette på hjemmesiden din ved å velge en av våre mange designmaler. Vi anbefaler passende maler basert på din bransje. Alle malene består av flotte design som er responsive for både små og store skjermer. Malen kan også endres når du selv vil, så test en først og bytt den eventuelt ut senere om du ønsker.

5. Legg til ditt innhold

Fra malen kan du nå starte å endre og legge til ditt innhold, med egne bilder, tekst osv. Det er enkelt å legge til og flytte innhold ved hjelp av vår «drag and drop»-løsning. Bare klikk på og legg til det du selv ønsker av innhold og flytt det rundt på hjemmesiden.

6. Publiser hjemmesiden din

Når du er fornøyd med utseendet til hjemmesiden din og føler deg klar til å presentere den til verden, kan du trykke for å publisere den. Du kan alltids gå tilbake og endre det du vil selv etter at nettsiden er publisert, men når den er live, kan du starte å få besøkende på siden.

Mer om ditt hjemmeside design

En viktig del av enhver nettside er designet. Brukere er raske til å danne et førsteinntrykk og bedømme en nettside basert på små detaljer. Derfor er det viktig at designet til din hjemmeside er både iøynefallende og enkelt å navigere via ulike plattformer.

Med våre maler kan du raskt designe en flott og brukervennlig hjemmeside uten behov for HTML-kunnskaper eller mange timers arbeid. 

# Design tilpasset din bransje

Takket være vår enkle bransje-løsning får du direkte opp anbefalte design for din hjemmeside. Vi har allerede hjulpet tusenvis av fornøyde kunder med deres hjemmesider og kan dermed anbefale maler basert på tidligere erfaringer.

Du er selvfølgelig velkommen til å bla gjennom alle våre maler og selv velge hva du foretrekker.

# Personliggjør etter dine ønsker

Selv om du bruker en av våre ferdige maler, betyr det ikke at du ikke har noen mulighet til å tilpasse og personliggjøre hjemmesiden din. Ved hjelp av vår «drag and drop»-funksjon er det helt opp til deg hva du ønsker å legge inn hvor.

Last opp dine egne bilder, videoer, knapper, tekst med mer og flytt det rundt på nettsiden akkurat hvor du vil. Enklere blir det ikke. 

# Mobilvennlige maler

Alle våre maler er responsive med ulike skjermstørrelser. Slik vil brukere kunne nyte samme, flotte design i ulike størrelser uansett om de besøker hjemmesiden din via mobil, nettbrett eller pc.

Det er utrolig viktig at hjemmesiden din kan besøkes via mobile plattformer og takket være vår løsning, er dette allerede på plass.

# Rimelig hjemmesidedesign pris

Det å få en hjemmeside designet fra bunnen av med tunge koder og intrikate løsninger kan være dyrt, men med våre løsninger er det både rimelig og enkelt å få sin egen hjemmeside.Vi tar ikke ekstra betalt for design da dette er inkludert som en del av vår hjemmesideløsning.

Sett i gang med en gratis demo i dag.

 

Hva er en normal hjemmeside pris?

Hva er så prisen på en nettside? Vi tilbyr en 30-dagers demoperiode hvor du kan opprette din egen hjemmeside helt gratis. I løpet av denne prøveperioden kan du sette opp nettsiden, teste ut ulike funksjoner og bli vant med plattformen vår.

Etter prøveperioden er over kan du velge å kjøpe tilgang til full versjon av vår hjemmesideløsning. Du vil da betale en fastpris hver måned for full tilgang til alle funksjoner, større lagring og ubegrenset med antall sider på ditt nettsted. 

 

Fordeler ved å lage en profesjonell hjemmeside med DanDomain

Når du velger å opprette en nettside via DanDomain får du alt du trenger i én og samme løsning. Her er noen flere fordeler med å velge vår løsning for din kommende hjemmeside.

 

# Raskt og enkelt

Plattformen vår er enkel å bruke og krever ingen forkunnskaper innen design, HTML eller lignende. Det er utrolig raskt å sette i gang og ha nettsiden oppe i løpet av kort tid.

Gå gjennom trinnene for oppretting av siden, design slik du vil og publiser.

 

# Tilpass etter dine ønsker

Vi tilbyr brukervennlige løsninger med ferdige fargekoder og maler. Samtidig gir vi deg friheten til å tilpasse og personliggjøre nettsiden din slik du vil takket være mange valgmuligheter og enkle løsninger med «drag and drop».

Dermed kan nettsiden din fortsatt skille seg fra mengden og være helt unik, selv om den tar utgangspunkt i en av våre enkle design.

 

# Support og veiledning tilgjengelig

Med DanDomain er du aldri alene. Vi har et team av vennlige eksperter som står klare til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du har eller veiledning du ønsker.

I tillegg til et supportteam som er tilgjengelig hver eneste dag, har vi også en online manual og mye annet nyttig informasjon på hjemmesiden vår.

 

 

fordele ved å bruge dandomain

Integrer ditt innhold

Dersom du allerede har en Wordpress-nettside kan denne importeres til din nye hjemmeside fra DanDomain. Vi kan også integrere innhold fra andre plattformer og sosiale medier som Facebook, Instagram og Twitter. 

dandomain nettbutikk

Hva en nettside kan brukes til?

I dagens digitale alder burde alle bedrifter ha en nettside for å være tilgjengelig på nett. I tillegg kan en personlig hjemmeside passe til både fritid, arbeid og alt imellom. 

# Introduser bedriften din på nett

Uansett om du driver en butikk eller et lite, lokalt foretak, kan en hjemmeside hjelpe med å gjøre deg mer tilgjengelig. På samme tid kan du nå ut til flere kunder via digitale strategier og bli synlig på søkemotorer. Dette er lurt selv om bedriften din ikke er nettbasert, da du kan åpne opp for et nytt publikum.

# Vis din lidenskap

I tillegg til bedrifter, kan enkeltpersoner også ha stor nytte av å ha sin egen nettside. Dersom du har en lidenskap du brenner for, kan en nettside være en flott plattform hvor du kan dele denne lidenskapen med verden. Du kan også starte opp en personlig blogg eller annen form for nettside hvor du deler skriving eller annet type innhold.

# Gi informasjon via nett

Det er også mulig å opprette en hjemmeside for et spesifikt arrangement som du skal arrangere, hvor all informasjon samles på en nettside. Det har for eksempel blitt mer og mer vanlig med bryllupsnettsider hvor kommende brudepar kan oppgi informasjon om dagen, ønskelister osv. direkte på nett. Et enkelt og miljøbevisst valg som kan spare deg for mye papirbruk.

# Hva venter du på?

Enkelt og greit er det bare fantasien som setter grenser. Alle kan ha nytte av en nettside – og det har aldri vært enklere å få opprettet en. Dersom du ønsker å opprette din egen nettbutikk tilbyr vi også nettbutikkløsninger.

 

Opprett din egen hjemmeside i dag

Med vår hjemmesideløsning kan du ha en nettside oppe i løpet av få minutt. Med alt på en plass og mange gratis design å velge mellom, er det rett og slett enkelt å sette i gang. Start med en gratis demoperiode eller gå for full versjon fra starten av.

Dersom du ønsker mer informasjon eller har noen spørsmål, er det bare til å ta kontakt med oss.

👋

Vil du vite mer?
Altid gratis support
 
Vi har en god online bruksanvisning og du har sjansen å ringe og skrive til oss - gratis!

 

support@dandomain.no | +47 31 90 02 27