Priser på nettsidedesign

Få full designfrihet med en nettside fra DanDomain. Med vår nettsideløsning får du tilgang til flere designmaler som kan tilpasses til dine behov. Du har også mulighet for å designe din egen skreddersydde nettside.

Du kan prøve vår nettsideløsning helt gratis i 30 dager her.

 

priser på nettsidedesign

Hva koster en nettside med design?

Inkludert i prisen på vår nettsideløsning er adgang til en rekke designmaler som du kan velge iblant. Du får også tilgang til blant annet:

🖌️ Vår Drag & Drop-editor
🖌️ Et antall gratis stockbilder
🖌️ Mulighet for skreddersydde knapper
🖌️ Responsivt kolonne-layout

I tillegg til disse og andre designfeatures får du også adgang til en rekke andre funksjoner som gjør det mulig å personliggjøre og tilpasse nettsiden din, til akkurat ditt formål.

Les mer om våre design maler her

Responsive nettsidedesign

Med DanDomain sin nettsideløsning får du adgang til et stort utvalg av nettsidedesign-maler. Alle våre designmaler er responsive, hvilket betyr at designet på nettsiden automatisk tilpasser seg til den enheten som de besøkende bruker til å besøke nettstedet fra - enten det er en pc, nettbrett eller smarttelefon.

Dermed kan du være sikker på at din nettside ikke bare fungerer utmerket, men også ser godt ut, uansett skjermstørrelse.

 

Tilpasning av design til din nettside

Du kan enkelt tilpasse ditt design ved hjelp av vår design-editor. Her kan du endre farger, grafikk og innstillinger for ditt design, selv om du ikke har kunnskap om HTML eller CSS. Ved hjelp av vår Drag & Drop-editor kan du trekke de elementene du ønsker inn på din nettside, og dermed enkelt sette opp strukturen på nettsiden din. 

Editorien inkludere alle de standard designalternativene, men gir også mulighet får mer tilpasning. Du kan blant annet redigere tekst, lage ditt eget favorittikon, style knapper, sette opp kolonner, innsette din posisjon via Google Maps og mye mer.

 

  Full HTML-og CSS-adgang

Hvis du ønsker å sette opp et unikt design, enten ved at du koder selv, eller innsetter tilpasset kode fra f.eks. tredjeparts widgets, er dette mulig. I vår HTML-editor gir vi full adgang til HTML, CSS og javascript. 

Hvis du ønsker å få hjelp til å designe din nettside, er det mulig å bruke en webdesigner eller utvikler. Vi kan henvise til en rekke samarbeidspartnere, som er både dyktige og raske til å lage design til vår nettsideløsning. Ta kontakt med oss får en oversikt over våre designpartnere.  

👋

Vil du vite mer?
Altid gratis support
 
Vi har en god online bruksanvisning og du har sjansen å ringe og skrive til oss - gratis!

 

support@dandomain.no | +47 31 90 02 27