Nettbutikk

Exentri.no: Med DanDomain fikk vi en profesjonell nettbutikk

Les hvilke vurderinger Exentri tok da de skulle velge ny plattform, og hva som fikk dem til å gå for DanDomain.


Exentri Wallets tilbyr unike og elegante lommebøker av ypperste kvalitet.

Exentri Wallet så dagens lys allerede tilbake i 1999, etter at to unge menn merket en økende etterspørsel etter en mer moderne lommebok. Dette resulterte i en liten, elegant og praktisk lommebok som kombinerte den klassiske stilen med behovet for lagringsplass.

Lommebøkene er laget av ekte skinn og rustfritt stål, og kommer med både RFID beskyttelse mot identitetstyveri og elektronisk lommetyveri. 

I 2018 tok Exentri et valg om å flytte nettbutikken sin over til DanDomain - en endring de er veldig fornøyd med i dag. Les hvilke vurderinger de tok da de skulle velge ny plattform, og hva som fikk dem til å gå for DanDomain. 

Hvilke overveielser hadde dere da dere skulle velge nettbutikksystem?

Vi ønsket en løsning som var enkel å bruke og som gjorde det mulig for oss å sette opp nettbutikken på kort tid uten tekniske kunnskaper. Samtidig ønsket vi å skape en profesjonell nettbutikk med smarte funksjoner, som passet vår størrelse, salgsvolum og budsjett";, sier Jon Richard Skjelvand, der er daglig leder i Exentri.


Hva gjorde at dere valgte å gå for SmartWeb?

DanDomain matchet vårt behov. Med denne nettbutikkløsningen kunne vi oppnå et profesjonelt design (sammen med litt hjelp fra en designer, fikk vi det utseende vi ønsket), tilby kundene våre kjente og trygge betalingsløsninger samt muliggjøre salg av våre produkter til ønskede land i hele verden.

I tillegg til en rask og enkel ordrebehandling. Et stort pluss var at vi fikk tilgang til gratis support!
";
, sier Jon Richard Skjelvand. 


Hvordan opplever du samarbeidet med vår support- og salgsavdeling?

Vi har tidligere opplevd å måtte betalte dyrt for enkle henvendelser til support (tidligere brukt Magento). Etter vi flyttet over til DanDomain får vi nå alltid rask og god støtte, helt gratis. Vi har også tilgang til mange hjelpevideoer/hjelpefunksjoner døgnet rundt. Vi er veldig fornøyd med at vi gikk over til DanDomain";, sier Jon Richard Skjelvand. 

 

Drømmer du om å starte din egen nettbutikk? Test nettbutikksystemet vårt gratis i 30 dager, og prøv deg som gründer.

Lignende innlegg