Nettbutikk

Nettotrailer opplever suksess og vekst i Norge med deres DanDomain nettbutikk

Nettotrailer tilbyr Danmarks største utvalg av tilbehør til din tilhenger. De har over 30 års erfaring i bransjen og har oppnådd stor suksess i Norge.


Nettotrailer er en dansk bedrift som ble etablert i 2010. I dag tilbyr de Danmarks største og billigste utvalg av reservedeler og tilbehør til tilhengere. De har mere enn 30 års erfaring i bransjen som både verksteds- og trailerforhandler, så deres ekspertise og knowhow gjør dem til opplagte valg for deres flere tusen kunder i henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. I 2022 opplevde Nettotrailer en betydelig suksess med en imponerende stigning på hele 50 % - og det ser ut til at de fortsetter på samme kurs i 2023.

Se videoen med Morten fra Nettotrailer, hvor han forteller om samarbeidet med DanDomain 👇

 

 

Fokus på skalerbarhet

Nettotrailer opplevde utfordringer og begrensinger med det nettbutikksystem som de benyttet tidligere. Derfor besluttet de seg for å imøtekomme deres stigende behov for skalerbarhet og fleksibilitet ved å migrere til en ny nettbutikkløsning. Deres valg falt på DanDomain, og med løsningen har Nettotrailer nå en mere fleksibel plattform, som også er skalerbar. Dette har hjulpet dem med å imøtekomme deres behov i forhold til deres voksende kundebase i Norge, Danmark og Sverige.

 

Sukkessfull i Norge

Nettotrailer håndterer mere enn 50.000 ordrer.

I løpet av de seneste år har Nettotrailer oppdaget et potensiale på det norske og svenske marked, hvor de besluttet seg for å skalere deres nettbutikk til de landene. I 2021 ble Nettotrailer lansert i Norge, og har vist seg å være en stor suksess. På bare ett år har Nettotrailer prestert å håndtere mere enn 50.000 ordrer.

Med DanDomains nettbutikkøsning har det vært enkelt å skalere til Norge. DanDomain tilbyr nemlig muligheten til å utvide til andre land, hvor du enkelt kan kopiere din nettbutikk til et annet språk, og tilby de samme produktene i et annet land.«Vi så, at det også var et marked i Sverige og Norge, så vi valgte å skalere ut, og det betyr, at vi faktisk bare kunne opprette et språklag som het «Norsk», og så var vi faktisk kjørende i Norge», forteller Morten Pedersen, IT-ansvarlig hos Nettotrailer.

 

DSC08871-1            DSCF0433Flere muligheter med DanDomain

Nettotrailer bruker OnPay

Nettotrailer mottar betalinger på deres nettbutikk via DanDomains egen betalingsløsning, OnPay.  Med dette benytter de en rekke tjenester i deres nettbutikk gjennom vår betalingsgateway, som er Vipps, kortbetaling og Klarna Payments

Da disse løsningene kan kjøre gjennom OnPay, var det enkelt og greit for Nettotrailer å ekspandere til norge og få etablert en betalingsløsning.

Vipps er nordmennenes foretrukne betalingsmetode, som gir kundene mulighet for å betale på nettbutikken med et enkelt trykk på telefonen. Klarna Payments har også oppnådd stor popularitet i Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Der har du muligheten til å øke salget ved å tilby avbetalingsløsninger og fakturabetaling, som gir kundene mere fleksibilitet til å betale på tidspunktet som passer dem bedst.

 

Enkel prosess med DanDomain

Nettottrailer valgte DanDomain som deres nettbutikkæøsning på bakgrunn av flere faktorer. Først og fremst var det enkelt å sette opp og komme i gang, hvor DanDomains maler var enkelt å tilpasse til deres egne ønsker. 

For det andre var det muligheten for flere språklag, så de bl.a. kunne komme i gang med å selge i Norge, Sverige og Danmark. Utover var produktoprettelsen enkel, hvor det ikke er problematisk å legge til produkter og fastsette priser. Alt dette har medført at DanDomain er den ideelle løsningen for Nettotrailer, da de har haft muligheten for å fokusere på deres kjerneforretning.

 

«Nettotrailer-løsningen ble etablert i Norge i 2021, og vi har faktisk prestert å nå over 50.000 ordrer i året. Det er vi egentlig ganske stole av, her i Nettotraile

- Morten Pedersen, IT-Ansvarlig hos Nettotrailer

 

DSC08878

 

Drømmer du om samme suksess?

Sitter du nå og drømmer om samme suksess som Nettotrailer? Så la DanDomain hjelpe deg med å komme i gang - det er enkelt og raskt, og ikke minst 100% uforplikende!

Prøv vårt nettbutikksystem allerede i dag, og få en 30 dagers gratis prøveperiode her.

 

Klik for å se Nettotrailers hjemmeside

 

Lignende innlegg