Nettbutikk

Kagetid.dk lever og ånder for sine mer enn 100 000 følgere på Instagram

Kagetid.dk er Liv og Simones kakeunivers, hvor du med medlemskap kan få tilgang til et hav av deilige kakeoppskrifter og bakekurs på nett.


Liv Martine og Simone Thorup Eriksen ble kjent med hverandre på Instagram. Liv vant den danske utgaven av "Kakekrigen", og Simone er illustratør. I dag har de gitt ut over 20 kake- og håndverksbøker og har en vellykket nettbutikk - livogsimone.dk, hvor de selger alt innen bakeutstyr. I dag bruker de møteplassen sin Instagram som salgskanal, hvor de promoterer produktene sine til sine mer enn 100 000 følgere via stories og oppslag.

 

Kagetid.dk er Liv og Simones kakeunivers, hvor du med medlemskap kan få tilgang til et hav av deilige kakeoppskrifter og bakekurs på nett. 

 

livogsimone_kager_1

 

Verdens beste kundeservice hos DanDomain

Da Liv og Simone skulle starte nettbutikk i 2019, undersøkte de markedet og prøvde ulike nettbutikksystemer: 

«Det måtte være enkelt for oss. Systemet måtte være enkelt, og vi måtte kunne lage alt selv og samtidig ha en støtte som vi alltid kunne få tak i. Vi valgte en DanDomain nettbutikk fordi de er best. Vi prøvde forskjellige demo-butikker. DanDomain var den hyggeligste og enkleste. Og i tillegg har de verdens beste kundeservice – du har alltid hjelp innen rekkevidde og kan guides veldig kompetent gjennom alt», sier Simone. 

 

I tillegg nevner de at nettbutikken er stabil og at de aldri har opplevd krasj. 

«Vi kan anbefale nettbutikksystem som DanDomain, som fungerer problemfritt, og som samtidig har en dansk support med lange åpningstider, som gjør det mulig for deg og få hjelp», sier Liv. 

 

Motivert av Instagram-følgere

Liv og Simone er begge selvlærte i sine respektive fag. I Livs tilfelle startet det med at hun vant «Kakekrigen» i 2015, noe som ga henne et stort løft av følgere på Instagram. Simone startet med å tegne illustrasjoner til blant annet dåp og bryllup, som hun delte på Instagram. Møtet deres på sosiale medier var utgangspunktet for et vellykket partnerskap: 

 

«Den store interessen for ideene våre på Instagram har vært den største motivasjonsfaktoren i forhold til å starte nettbutikken. Det er så kult å skape noe, og at folk liker det så godt! Våre Instagram-følgere er de beste i verden og gjør nettbutikken vår til en lek», sier Simone. 

 

livogsimone_kager_instagram

 

Liv og Simone gir ut bøkene sine selv

Liv og Simone gir ut bøkene sine selv. Når ideen til en ny bok dukker opp, gjør Liv og Simone alt selv og de har også kjøpt eget forlag: 

«Når vi får en idé, begynner vi å teste oppskrifter, og den testperioden er alltid den lengste. Etter det får vi noen prøvebakere til å teste oppskriftene, så vi er sikre på at oppskriftene fungerer og at teksten er forståelig», sier Simone. 

 

livogsimone_kager_2

 

Liv tar ordet og fortsetter: 

«Vi tar da alle bildene selv, og vår grafiske designer setter opp boka med bilder og oppskrifter. Manuskripter må da gå frem og tilbake for korrekturlesing. Til slutt lages trykk klare filer og boken sendes til vårt danske trykkeri», sier hun. 

 

Fremtiden

 

«Vi håper at nettbutikken vår vil fortsette å vokse, og vi har muligheten til å inspirere mange mennesker til å være kreative hjemme» 

- Liv Martine

 

Drømmer du om å starte din egen nettbutikk? Test nettbutikksystemet vårt gratis i 30 dager, og prøv deg som gründer.

 

Skærmbillede 2021-07-08 kl. 11.34.34

Skærmbillede 2021-07-08 kl. 11.31.52

 

Lignende innlegg