Nettbutikk

Med DanDomain får du den komplette oppstartspakken

Med DanDomain ble opprettelsen av nettbutikk en enkelt og positiv opplevelse.


Billede1
Marthe Nebb Nybøle hadde alltid hatt en passion for fashion og en grunder i magen helt fra hun var liten. Hun drømte om å starte for seg selv innenfor mote, og i 2019 startet hun nettbutikken Nory.no som i dag er en stor del av livet hennes.

Nory.no er en nettbutikk for alle kvinner som er ute etter klær og tilbehør som man blir glad i og kan bruke gang på gang. Alle produktene er håndplukket med fokus på trend, kvalitet, målgruppe og selvfølgelig kvinnen.

Nory.no ønsker å tilby ulike stiler som faller i smak hos de fleste, men samtidig være vågale nok til å tilby klær som man ofte ikke ser alle andre steder.

 

blog -  column image skabelon (1)

 

«Vår visjon er å kunne tilby kvinneklær og tilbehør som man blir glad i, og dermed bidra til en slow fashion mentalitet via en spennende shoppingopplevelse på nett. Vi har en drøm og store ambisjoner om å være med på å utfordre og utvikle klesbransjen mot en mer bærekraftig fremtid. Vi har fokus på produkter av god kvalitet, kjente merker og selv jobber vi mot å bidra til en mer bærekraftig og etisk klesindustri. Med et steg av gangen kan vi alle gjøre store forskjeller, sammen», sier Marthe Nebb Nybøle, som er daglig leder og eier av Nory.no

DanDomain er perfekt for oss som aldri har laget en nettbutikk før

Da Marthe skulle starte opp Nory.no og velge nettbutikkplattform var hun helt ny i gamet og hadde aldri prøvd å lage en nettbutikk før. Det var derfor viktig for henne at plattformen gjorde det enkelt å sette opp en nettbutikk for nybegynnere. En viktig faktor var derfor kundeservicen. Med DanDomain ble opprettelsen en enkelt og positiv opplevelse.

«Kundeservicen til DanDomain er til å skryte av, da de er hyggelige, behjelpelige og ikke minst tålmodige. Noe som er perfekt for oss som aldri har laget en nettbutikk før. Var det noe jeg var usikker på kunne jeg sjekke opp i manualen eller videoer som var laget. Var det noe som var uklart eller noe som oppstod som jeg trengte hjelp til, var det bare å ringe eller sende en mail – så fikk jeg alltid svar og hjelp til det jeg trengte» sier Marthe Nebb Nybøle, som er daglig leder og eier av Nory.no

DanDomain gjør det mulig å tilby den beste brukeropplevelsen til dine kunder

Marthe ønsket også en nettbutikkplattform med gode design å velge mellom, som det var mulig å kunne tilpasse etter egne behov. Dessuten var det viktig med gode betalingstjenester, frakttjenester og løsninger som gjør en nettbutikk brukervennlig. Marthe synes prisene til DanDomain er konkurransedyktig, som er et stort pluss for alle som er i oppstartsfasen.

 

Skærmbillede 2022-08-23 kl. 09.55.59

 

«Jeg vil anbefale DanDomain til andre - det er enkelt å sette opp for nybegynnere og de tilbyr flere lekre design å velge mellom. Du kan legge til de funksjonene du ønsker, slik at du kan tilby den beste brukeropplevelsen til dine kunder» sier Marthe Nebb Nybøle.

 

Følg drømmene dine og stol på magefølelsen

Marthe råder andre som drømmer om å starte nettbutikk i å følg drømmene sine og stole på magefølelsen. Hun sier imidlertid at det er viktig å husk at det tar tid å bygge opp noe, så vær tålmodig og ikke bli demotivert skulle ting ikke gå som du hadde drømt.


Videre sier hun at det er viktig å fortsett og prøv igjen, finn ut hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Det er dette som gjør at du blir bedre i jobben din og som gjør at du forstår hva som er best for din bedrift, hevder hun.

 

 

blog -  column image skabelon v2

 

Marthe’s 3 tips til andre nettbutikk-eiere:

  1. Bli kjent med målgruppen du ønsker å nå ut til, og spør deg selv hvordan du kan nå ut til denne målgruppen best

  2. Benytt deg av søkemotoroptimalisering - Finn gode søkeord for din bransje, målgruppe, produkter og tjenester. Vil du lære mere om SEO kan lese mer her

  3. Nyhetsbrev er en effektiv måte å nå dine kunder for å fortelle om nyheter og gode tilbud som er å finne i nettbutikken. Med DanDomain kan du enkelt sende elektroniske nyhetsbrev til dine interessenter. Les mere om hvordan du kommer i gang med nyhetsbrev her

 

Drømmer du om å starte din egen nettbutikk? Test nettbutikksystemet vårt gratis i 30 dager, og prøv deg som gründer.

 

 

Skærmbillede 2022-08-23 kl. 13.36.19

 

Lignende innlegg