Nettbutikk

AndLight er Europas ledende nettforhandler av high-end design

Med mer enn 100 forskjellige produsenter, er AndLight i dag Europas ledende nettbaserte e-handelsvirksomhet for high-end interiør.


Fokus på høy kvalitet og de beste prisene på markedet

Siden 2007 har AndLight veiledet folk i deres søken etter high-end design for hjemmet. Med mer enn 100 forskjellige produsenter, er AndLight i dag Europas ledende nettbaserte e-handelsvirksomhet for high-end interiør med et showroom i København, Danmark. 

 

AndLights konsept er å selge vakre design av høyeste kvalitet med rask levering og til markedets beste priser! I tillegg tilbyr AndLight veiledning i verdensklasse, noe som er grunnleggende for kundens samlede opplevelse med dem. 

 

computer andlight

 

DanDomain nettbutikk siden 2013

Siden AndLight var en liten aktør i 2013, har de vært på en spennende og vellykket reise med DanDomain, som nå har vart i 10 år. På den tiden har både AndLight og DanDomain utviklet seg og blitt enda bedre sammen. I dag har AndLight et kjempefint samarbeid med både DanDomains og deres egne utviklere. Samtidig har de full kontroll over det grafiske uttrykket som de ønsker å vise på nettbutikken sin for å skape den beste opplevelsen for sine kunder. 

 

Fra nettside til showroom

Historien om AndLight startet i 2007, som da het Luksuslamper. Tre ansatte hadde et felles mål om å tilby sine kunder designerlamper til en god pris, men uten å gå på kompromiss med kvalitet og design. Rekkevidden var liten, men ambisjonene høye. På den tiden hadde AndLight kun nettbutikk, noe som var tidkrevende for et nystartet selskap. Men med en riktig visjon og klare mål, visste de at de var inne på noe riktig, og det tok av derfra. 

 

I 2008 åpnet AndLight et showroom hvor kundene fikk muligheten til å se produktene før de foretok et eventuelt kjøp på nettbutikken. Samtidig utvidet de nettbutikken for å kunne tilby flere produkter i sortimentet, og her lanserte de et helt nytt design av nettbutikken. Dette gjorde de for å optimere brukervennligheten og tilby kundene sine enda bedre opplevelse når de handler hos AndLight.  

 

AndLight_Showroom-11-1

 

Etter å ha opplevd økende interesse fra det norske markedet, bestemte AndLight seg for å utvide med en norsk nettbutikk i 2011. Samtidig vokste de ut av showroomet sitt og flyttet inn i nye og større lokaler. 

 

I 2017 kunne de feire sitt 10-årsjubileum, som ble markert med en navneendring til det nåværende navnet, AndLight. De utvidet nå til Tyskland, og senere på året skjøt det ytterligere fart da deres engelske nettbutikk, Andlight.com, ble lansert.  

 

AndLight har senere utvidet sig til flere land, inkludert Polen, Frankrike, Østerrike, Finland, Nederland, Belgia og Spania. I februar 2020 åpnet AndLight sitt nye 500 kvm store showroom sentralt i København, hvor de fortsatt holder til i dag. 

 

Utviklere fra DanDomain og AndLight

Siden 2013 har AndLight og DanDomain hatt et tett samarbeid i prosessen om å lage riktig nettbutikk. Ved å bruke både DanDomains og AndLights egne utviklere, sikres AndLight hele tiden at nettbutikken utnyttes optimalt. Nettbutikken oppdateres derfor kontinuerlig, slik at både design og brukervennlighet er på topp. 

 

AndLight har blant annet benyttet seg av noen av DanDomains mer enn 100 partnere. Gjennom partneruniverset er det mulighet for å implementere apper og integrasjoner som gjør at nettbutikken din når nye høyder og kan hjelpe deg med alt fra SEO, design og frakt m.m. 

 

AndLight_Kundecase    

DanDomains partnere har henholdsvis hjulpet AndLight med deres lagrings- og innkjøpssystem samt design av nettbutikken. DanDomain og AndLight har derfor sammen kommet frem til utseendet til nettbutikken, som så er implementert på nettbutikken.  

 

Du kan lære mer om partneruniverset vårt her.

 

Hardt arbeid og store ambisjoner

Selv om AndLight er godt etablert og suksessen høy med en omsetning på et tresifret millionbeløp, har de store ambisjoner for fremtiden. Målet er å bli markedsledende innen salg av high-end design på nett – og AndLight er på god vei! Med et mål om å nå en halv milliard i 2025 kan vi trygt si at AndLight er ambisiøse og målbevisste når det gjelder fremtidsutsikter. AndLights forståelse av design og trender bidrar også til selskapets suksess, da de hele tiden er oppdatert på kundenes ønsker. 

 

For AndLight er design et viktig element i selskapets DNA - både i forhold til egne produkter og for selskapets visuelle uttrykk. Det er viktig for AndLight å skape et vakkert univers som kan inspirere kunder til å møblere hjemmene sine. Kunden har for eksempel mulighet til å besøke utstillingsrommet, få veiledning og få gode råd, som gir design en helt ny verdi for kunden før et eventuelt kjøp gjøres. 

 

Andlights billede 1

 

Design i forgrunnen

For AndLight er design et viktig element i selskapets DNA - både i forhold til deres produkter og selskapets uttrykk overfor kundene, og det har AndLight for så vidt kontroll på! 

 

Derfor tilbyr AndLight high-end design som både er estetisk vakkert, men som også har de riktige funksjonelle egenskapene. AndLight streber etter å veilede kunden i riktig retning ved å inspirere kundene via bilder i nettbutikken, sosiale medier og i deres showroom. Her har kundene mulighet til å besøke showroomet og få veiledning og råd som gir design en helt ny verdi for kunden! 

 

«Vi har veldig god forståelse for hvordan vi vil ha ting grafisk og hvilke opplevelser vi ønsker å gi kundene» 

- Mads Saabye Jørgensen, CEO & Partner

 

blog_billede-andlight

 

Drømmer du om å starte din egen nettbutikk? Test nettbutikksystemet vårt gratis i 30 dager, og prøv deg som gründer.

 

Lignende innlegg