Nettbutikk

Music Group skaper glede gjennom god musikk

SoundStoreXL er grunnlagt av den musikkelskende kjøpmannen, Palle Bertelsen. Ønsket var å skape glede gjennom gode opplevelser med musikk.


SoundStoreXL er en 100% danskeid ones-stop-shop, grunnlagt og eid av den musikkelskende kjøpmannen, Palle Bertelsen. Hans ønske var å skape glede og inspirasjon gjennom gode opplevelser med musikk. Og tar du på deg forretningsbrillene, må du si at han har lykkes. 

 

I 2016 kjøpte han drumcity.dk og i 2020 pioneershop.dk, så alle tre butikkene nå tilhører selskapet Music Group. 

 

feature_4 soundstore            Soundstore_blacktitles_100222-thumbValget falt på DanDomain

Music Group er på en vekstreise gjennom Nord-Europa og de har valgt DanDomain som sin tekniske følgesvenn av disse fire grunnene: 

  1. Komplett løsning
  2. Integreringsmuligheter
  3. Danskeid og dansk støtte
  4. Lett å skalere

Internasjonal ekspansjon

Moderskipet SoundStoreXL selger allerede i Norge og Sverige, men Chris Kleis og teamet hans drømmer om å innta flere land. De har åpnet i Finland, og har også begynt å vende blikket sørover. 

 

«Når vi har skaffet oss andre nettbutikker eller kommet inn i nye land, har det vært enkelt og både ¨samle inn domenene og lage nye språklag» 

 

Skap nye univers med artistene

Det har vært stor pågang av hobbymusikere under Corona. Det føler de på Music Group og Chris Kleis drømmer også om å involvere artistene i mye større grad. 

 

Music Group har et tett samarbeid med musikkbransjen. Det er viktig for dem å være på takten. Både for at de alltid skal være oppdatert om nye trender og teknologier, men også i forbindelse med å involvere artister i innholdsmarkering. 

 

«Vi er med på å skape kreativitet og glede gjennom musikk – og vi tror det får alle til å leve litt bedre og litt lenger» 

- Chris Kleis

soundstorexl-musicgroup

Drømmer du om å starte din egen nettbutikk? Test nettbutikksystemet vårt gratis i 30 dager, og prøv deg som gründer.

 

Lignende innlegg