Fra nettbutikk-drøm til internett-imperium

 

DanDomain webshop Enterprise er for største og raskest voksende nettbutikker. Som nettbutikk får deu den best skalerende platform, som sikre dine besøkende lynhurtig svartid, og det mest fleksible setup, så du kan ekspandere din nettbutikk både nasjonalt og internasjonalt. Samtidig mottar du den beste kundeservice, som sikrer deg trygghet, da du alltid har noen å ringe til, hvis det blir behov for det.

Ønsker du at vide mere?

 

Train moving in tunnel

Skalérbar plattform, bygget til tusenvis av samtidige besøkende

Raskere svartider og høy oppetid, klar til internasjonal ekspandering 

Eksklusiv 24/7 overvåkning, dedikert Account Manager og prioritert kundeservice

Er din nettbutikk klar til å vokse til neste nivå?

Med DanDomain Webshop Enterprise når du nye høyder! Er du klar til å vokse til neste nivå? Du blir en del av vårt øverste kundesegment, hvor din nettbutikk krever en profesjonell, skalérbar og stabil nettbutikkløsning.

 

Med DanDomain Enterprise får du følgende:

✔️ Et setup rustet til >10.000 samtidige besøgende

✔️ Et skalérbart driftsmiljø med 99,98% oppetid

✔️ 5 x språk og 5 x sites inkludert

✔️ Døgnovervåkning av din nettbutikk

✔️ Prioritert kundeservice

✔️ Dedikeret Account Manager

✔️ Årlige statusmøter med din Account Manager

✔️ Invitasjon til fokus- og nettverksgrupper

✔️ Mulighet for vakttelefon 24/7

growth
dropshipping-topbanner

DanDomain Enterprise er løsningen til nettbutikkene som vokser

Når er DanDomain Enterprise det riktige valget for deg som nettbutikkeier?

 

Du bør oppgradere til DanDomain Enterprise, når din nettbutikk:

✔️ Har mere enn 2.500 ordrer pr. måned

✔️ Omsetter for mere enn 1.000.000 kr. pr. måned

✔️ Har behov for mere enn 5 ekstra språg eller sider

✔️ Ønsker en dedikert Account Manager, prioritert kundeservice og dedikert døgnovervåkning av din nettbutikk

  

Hvis du kan sette check til en eller flere av de ovenstående punkter, så kontakt oss i dag og hør mere om, hvordan du får din nettbutikk oppgradert til DanDomain Webshop Enterprise

luksusbaby_børnetøj_3

Luksusbabyandtweens-dk

Fra stuegulv til 8000 kvm. lager

 

Hils på Luksusbaby.dk, som siden 2013 har vært kunde hos oss.

Under sin foreldrepermisjon med tvillinger besluttet Ann-Louise seg for å starte en nettbutikk, og siden da har Luksusbaby vært på en spennende og enestående reise.

Luksusbaby startet med å ha lager i stuen, som nå er skiftet ut med et lager på 8000 kvm. De har 84 ansatte, åpnet to fysiske butikker og fått mere enn 85.000 følgere på Instagram.

«Jeg ønsket å lage en nettbutikk som kommer så nært å være en fysisk butikk som mulig. Når du er på nettbutikken vår, har surfet litt rundt, kanskje hatt kontakt med vår kundeservice. da skal du nesten ha følelsen av at du har vært i en fysisk butikk. Man må kunne kjenne på stemningen»,

- Morten fra Luksusbaby

 

Les historien om Luksusbaby her

 

 

Profesjonelt e-commerce samarbeid mellom din nettbutikk og vår 2nd level kundeservice

Hos DanDomain har vi et kompetent e-commerce salgsteam, som er klar til å hjelpe deg og din virksomhet. Som DanDomain Enterprise-kunde får du prioritert norsk support.

Hvis du ringer fra et av de telefonnummerne, som er oppgitt i ditt abonnement, vil din samtale bli prioritert til en Enterprise-kø, som gir deg to fordeler:

  1. Du kommer ekstraordinært raskt gjennom til en ledig medarbeider - også selv om det skulle være ekstra travelt på grunn av f.eks. driftsforstyrrelser
  2. Du kommer direkte gjennom til en 2nd level supporter, som har en teknisk kunnskap, og som allerede kjenner deg på forhånd
026 copy
AndLight_Kundecase

Andlight er Europas førende online forhandler av high-end designs

Møt AndLight, som har vært DanDomain kunde siden 2013.

Siden 2007 har AndLight veiledet folk i high-end designs til hjemmet. I dag har de mere enn 100 produsenter på deres nettbutikk og er i dag Europas førende online e-commerce forretning av high-end interiør med showroom i hjertet av København. I tillegg, har AndLight utvidet til flere land, heriblandt Norge, Tyskland, Polen, Frankrike og mange flere.

Selv om AndLight er godt etablert og suksessen er høy med en omsetning på et tresifret millionbeløp, har de store ambisjoner for fremtiden. AndLight ønske å bli markedsledere innen for salg av high-end design online - og de er godt på vei!

 

Les historien om AndLight her

Møt flere av våre Enterprise-kunder

grejfreak-1-1

GrejFreak

De to barneskolevennene Casper Pedersen og Kristian Rasmussen, startet DanDomain-nettbutikken GrejFreak.dk, hvor de selger et av Danmarks største nettutvalg av utstyr for både friluftsliv, speiding, militær, jakt, skytesport, politi og sikkerhet. 

Les historien her
cover_soundstoreXL-1

SoundStoreXL

SoundStoreXL er en 100% danskeid ones-stop-shop, grunnlagt og eid av den musikkelskende kjøpmannen, Palle Bertelsen. Hans ønske var å skape glede og inspirasjon gjennom gode opplevelser med musikk. Og tar du på deg forretningsbrillene, må du si at han har lykkes.

Les historien her

Vi klarer belastningen - du fokuserer på å selge

Som eier av en nettbutikk, skal du ikke behøve å bekymre deg for vedlikehold av servere i en teknisk art. Der har vi kompetente ansatte som overvåker døgnet rundt og sørger for at din nettbutikk holder seg på nettet, og du ikke mister noen salg. Eksempelvis under BlackFriday utsettes vi for enormt stor belastning, men grunnet gode forberedelser og teknisk ekspertise kommer vil alltid gjennom uten nedetid.

seo-optimering

Trenger du hjelp? Ring til vår dyktige kundeservice på 31 90 02 27