Start din egen webshop med DanDomain

Går du med en drøm om å starte din helt egne webshop? Da trenger du ikke lete lenger, for DanDomain har alt det du trenger for å la drømmen gå i oppfyllelse. Prøv livet som webshop-eier allerede i dag med vår helt gratis 30 dagers demo

Med vår webshop løsninger kan du enkelt skape din egen nettbutikk, hvor du kan selge akkurat det du ønsker. Usikker på hvilke produkter du skal selge i din webshop? Les mer om hva du kan selge her

 

webshop med dandomain
gratis support

 

Få rask support til din webshop

Hos DanDomain forstår vi at de kan være vanskelig å komme i gang med webshop, og at det kan være mange humper på veien. Derfor sitter vår fantastiske support alltid klar til å hjelpe deg, alle ukens dager, hele året. Du kan nå vår support både via telefon og e-post.

Kanskje du trenger sparring eller råd til hvilke betalingsløsninger du skal velge til din webshop? Vårt mål er å at du får suksess, så derfor prøver vår support alltid å hjelpe deg best mulig. Fordelen med å velge DanDomain er at vi forstår det skandinaviske e-handelsmarkedet og hva som kreves for å få lykkes med utgangspunkt i Skandinavia. 

Les mer om vår support og hvordan vi kan hjelpe deg her

 

 

Design din helt egne nettbutikk

Med en webshop fra DanDomain kan du selv velge hvordan butikkens utseende skal være. Alt du trenger å gjøre er å velge et responsivt design fra vårt store utvalg av ferdiglagde webshop maler. 

Vi har tatt oss av alt det tekniske, som drift, hosting, backups og oppdateringer, så alt du skal gjøre er å finne et design som passer til din webshop. Alle våre maler er responsive, hvilket vil si at webshoppen din vil se like flott ut, uansett om dine kunder besøker webshoppen på mobilen, nettbrettet eller PC-en.

 

design

Betalingsløsninger: Fra faktura til Vipps og Klarna

Med en nettbutikk fra DanDomain kan du tilby kundene dine kjente og trygge betalingsløsninger. Våre webshop løsninger støtter alt fra kortbetaling til faktura, og du kan enkelt integrere nettbutikken din med en rekke ulike betalingsløsninger, for eksempel: Vipps, Klarna, PayPal, OnPay og EHF faktura

Med løsninger som dette kan du sørge for en sikker handel for både deg og dine kunder.

Vil du vite mer om hvordan du kommer i gang med kortbetaling eller andre betalingsmetoder? Her kan du lese mer om de ulike betalingsløsningene vi tilbyr.

 

integrasjon til webshop

 

Et bredt utvalg av integrasjon til webshop

Med en webshop fra DanDomain er nesten alt mulig. Via vår app store kan du utforske og installere mer enn 100 forskjellige apps til din nettbutikk. Det betyr at du kan tilpasse nettbutikken din slik at den blir akkurat sånn du vil ha den. 

Vi støtter alt fra regnskapsprogrammer og fraktsystemer, til løsninger for nyhetsbrev, sosiale medier, markedsføring og abonnementer. Fordelen med ulike integrasjoner at du enklere kan skalere nettbutikken din. For eksempel kan du med et regnskapsprogram holde oversikt over alle dine nye produkter, men også dine solgte produkter. 

Hva venter du på? Kom i gang og lag din helt egne webshop med DanDomain i dag. Ønsker du sparring og hjelp til oppsetting av din nye webshop, har vi en oppstartspakke som er midt i blinken for deg. 

Ønsker du å lære mer om hvordan du starter din egen webshop kan du bli klokere her.

 

👋

Vil du vite mer?
Altid gratis support
 
Vi har en god online bruksanvisning og du har sjansen å ringe og skrive til oss - gratis!

 

support@dandomain.no | +47 31 90 02 27