OPPSTARTSPAKKE

Få hjelp til din netbutikk fra start til slutt

Møt vår e-handelsspesialist, Morten Haugen. Det er han som skal hjelpe deg med oppsett av nettbutikken din via oppstartspakken. Morten hjelper deg fra start til slutt.


Bestill oppstartspakken

Morten Haugen

Oppstartspakke

GRATIS 

2999,- NOK

1 time interaktiv sparring & 2 timer til oppsett og oppfølging


  • Opplæring i nettbutikkadministrasjonen
  • Hjelp med å velge og sette opp design
  • Hjelp til å lage produkter, kategorier og varianter
  • Fullstendig oppsett av betaling & fraktsystem
  • Grunnleggende innføring i SEO & Google
  • Mal og veiledning til kjøpsvilkår og betingelser
  • Domene & SSL - hjelp med å sette opp, peke eller overføre
KOM LETT I GANG

Hva inneholder oppstartspakken vår?

Du er sannsynligvis opptatt og har ikke mye tid til å fikle med teknikk. Du vil bare komme i gang med nettbutikken din. Ikke bekymre deg. Med vår oppstartspakke får du en ultraenkel start.

1. Tre timers hjelp

Du får 1 time personlig sparring med vår e-handelsspesialist, hvor han hjelper deg med oppretting av produkter, kategorier m.m. samt snakke om design og tilpasning. I tillegg vil han bruke 2 timer på å sette opp frakt, betaling, domene og SSL for deg.

2. Opplæring i nettbutikkadmin

Vi gjennomgår vår nettbutikkadministrasjon trinn for trinn. Menypunkt for menypunkt. Så du blir kjent med nettbutikk-administrasjonen du skal jobbe i fremover.

3. Hjelp til å lage produkter osv.

Vi gir deg en lettfattelig innføring i hvordan du lager produkter, kategorier og varianter. Du vil da ha et godt utgangspunkt for å kunne lage alle dine produkter på egenhånd.

4. Opsett av betaling og frakt

Vi administrerer oppsettet av betalingssystemet vårt OnPay + Vipps for deg. I tillegg sørger vi for at du er knyttet til vår fraktpartner Proteria, slik at du kan sende pakkene dine ut med Bring og PostNord.

5. SEO & Google

Du får en grunnleggende innføring i hva som skal til for å være synlig på Google, beste praksis i forhold til produkttekster og hva du kan gjøre for å optimalisere din butikk SEO-messig.

6. Kjøpsvilkår & betingelser

Vi gir deg en innføring i hva din nettbutikk bør ha av kjøpsvilkår og betingelser. Faktisk gjør vi også en mal for kjøpsvilkår tilgjengelig for deg, helt gratis.

7. Domene & SSL

Vi vil opprette og klargjøre domene for deg. Har du domene hos en annen leverandør, veileder vi hvordan du skal peke domene riktig. Vi installerer etterfølgende et SSL sertifikat.

NORY.NO

DanDomain er enkelt å sette opp

«Jeg vil anbefale DanDomain til andre - det er enkelt å sette opp for nybegynnere og de tilbyr flere lekre design å velge mellom. Du kan legge til de funksjonene du ønsker, slik at du kan tilby den beste brukeropplevelsen til dine kunder»

- Marthe Nebb Nybøle, founder av nory.no

nory.no - founder